Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σταρ του σινεμά Κρις Έβανς επιβεβαίωσε τον γάμο του με την Άλμπα Μπαπτίστα

Ο σταρ του σινεμά Κρις Έβανς επιβεβαίωσε...

Ο 42χρονος Αμερικανός ηθοποιός φωτογραφήθηκε και για το νέο τεύχος του Βρετανικού GQ και έκλεψε τις εντυπώσεις

Ο 42χρονος Αμερικανός ηθοποιός Κρις Έβανς (Chris Evans), γνωστός για τον ρόλο του ως «Captain America», στις ταινίες της Μάρβελ, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημόσια στη σκηνή του ComiCon της Νέας Υόρκης ότι παντρεύτηκε την ηθοποιό Άλμπα Μπαπτίστα (Alba Baptista), τον περασμένο μήνα. Και ήταν η πρώτη φορά που οι θαυμαστές του τον έβλεπαν να φορά την χρυσή του βέρα.

«Παντρεύτηκα» δήλωσε ο αγαπητός σταρ υπό τις επευφημίες του κοινού στο Javits Center του Μανχάταν. «Ήταν πραγματικά, πραγματικά υπέροχα».

Σύμφωνα με το Page Six, ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα σε μία ιδιωτική έπαυλη στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης με τους καλεσμένους να υπογράφουν συμφωνία περί τήρησης απορρήτου (NDA) και να παραδίδουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο γεννημένος στη Βοστώνη, Κρις Έβανς φιγουράρει και στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Βρετανικού GQ, με τίτλο «Η ζωή μετά τον Captain America».

Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο Έβανς είναι στο χώρο του Χόλιγουντ εδώ και περίπου 20 χρόνια, με τον ρόλο του Captain America να απογειώνει την καριέρα του.

Έχει έτοιμα 3 νέα κινηματογραφικά πρότζεκτ, την κωμική περιπέτεια της Apple με τίτλο «Ghosted» όπου παίζει μαζί με την Ana de Armas, την ταινία της πλατφόρμας του Netflix με τίτλο «Pain Hustlers», και ακόμα μία για λογαριασμό της Amazon, αυτή τη φορά που είναι μία Χριστουγεννιάτικη ταινία με τίτλο «Red One», μαζί με τον Dwayne “The Rock” Johnson.

Η συνέντευξη του στο GQ συνοδεύεται και από μία εξαιρετική φωτογράφηση από τον Stevie Dance.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight