Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο "Captain America" - Κρις Έβανς παντρεύτηκε την ηθοποιό Άλμπα Μπαπτίστα

Ο "Captain America" - Κρις Έβα...

Το περασμένο Σάββατο στη διάρκεια ρομαντικής τελετής σε ιδιωτική έπαυλη στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης, των ΗΠΑ

Ο γνωστός και αγαπητός Αμερικανός ηθοποιός Κρις Έβανς - Chris Evans, παντρεύτηκε όπως έγινε γνωστό, την επίσης ηθοποιό Άλμπα Μπαπτίστα (Alba Baptista) κατά τη διάρκεια ρομαντικής τελετής σε ιδιωτική έπαυλη στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης, των ΗΠΑ, το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με μία πηγή του περιοδικού People.

Το ζευγάρι είχε καλέσει τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους να παρακολουθήσουν την «όμορφη» τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, καθώς οι καλεσμένοι υπέγραψαν σύμβαση εμπιστευτικότητας και τα τηλέφωνά τους δεν επιτρέπονταν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, πολλοί από τους διάσημους φίλους του ζευγαριού εθεάθησαν για το γάμο στην κοντινή Βοστώνη μεταξύ αυτών οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.), Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth), Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy Renner) που έχουν παίξει σε ταινίες της Μάρβελ όπως και ο Έβανς, καθώς και ο Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski) με την σύζυγό του Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt).

Ο 42χρονος Κρις Έβανς είναι κυρίως γνωστός από τους ρόλους του ως υπερήρωας στις ταινίες της Marvel Comics όπου ενσάρκωσε τον Στηβ Ρότζερς - Captain America και τον Τζόνυ Στορμ στο Fantastic Four.

Το 2022 τον είδαμε στην ταινία «The Gray Man» πλάι στον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight