Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το ρεκόρ Καλογερόπουλου: Επανεκλογή δημάρχου για δεύτερη συνεχόμενη θητεία μετά από σχεδόν 60 χρόνια

Το ρεκόρ Καλογερόπουλου: Επανεκλογή δημά...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι δήλωσε στο thebest.gr

Μία ιστορική νίκη κατάφερε χθες ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος καθώς, μετά από σχεδόν 60 χρόνια, είναι ο πρώτος δήμαρχος που θα έχει δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

Όπως αναφέρει μιλώντας στοv thebest.gr ο κ. Καλογερόπουλος, «σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στο Δήμο, είχε να κάνει δήμαρχος δεύτερη συνεχόμενη θητεία στο Αίγιο, από το  1967. Νομίζω είναι πανελλήνιο φαινόμενο αυτό που συνέβαινε, για τόσα χρόνια να μην έχει βγει δήμαρχος με δυο συνεχόμενες θητείες.

Φαίνεται ότι το αποτέλεσμα οφείλεται στην αναγνώριση του έργου που έχουμε κάνει κάτω από πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες. Το έργο μας είναι αυτό που έπεισε τους ψηφοφόρους μας να μας δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία και να συνεχίσουμε άλλα πέντε χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και ευτυχισμένος για την αναγνώριση του έργου και την αγάπη των συμπολιτών. Έτσι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για το καλύτερο της Αιγιάλειας».

Πέρα από το ιστορικό του αυτό ρεκόρ, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος είναι ένας μεγάλο ρέκορντμαν της αυτοδιοίκησης στην περιοχή καθώς πέραν των δύο θητειών του στον Δήμο Αιγιαλείας, έχει διατελέσει και επί 3 τριετίες Δήμαρχος Συμπολιτείας, όντας ο μόνος Δήμαρχος επί Καποδιστριακών Δήμων στην περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις