Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας του Βαγγέλη Γερογιάννη

Ο συγγραφέας Βαγγέλης Γερογιάννης

Ο συγγραφέας Βαγγέλης Γερογιάννης

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Παρουσιάζεται το δεύτερο βιβλίο του

Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Βαγγέλης Γερογιάννης παρουσιάζουν το νέο, δεύτερο προσωπικό του, βιβλίο με τίτλο «Οι Ηρωες της Διπλανής Πόρτας».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, εκτός από τον συγγραφέα, η δημοσιογράφος Κρίστυ Κουνινιώτη και η εκπαιδευτικός Μαριάννα Μπαρτζάκλη, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ, στις 19.30 Μαιζώνος 200 (2ος όροφος) στην Πάτρα.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Πώς μπορεί κάποιος να έρχεται αντιμέτωπος με τον θάνατο, να τον κοιτάζει κατάματα και να στέκεται όρθιος μέσα στον φόβο του; Πώς μετατρέπει την κόλαση της ζωής του σε παράδεισο για τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του; Πώς βρίσκει σε κάθε επίπεδο από κάπου να πιαστεί και να χτίσει τη νέα του πραγματικότητα; Πώς πετυχαίνει έναν στόχο, παρότι όλα είναι εναντίον του;
Οι απαντήσεις κρύβονται στο βιβλίο. Οι ήρωες της διπλανής πόρτας δείχνουν τον δρόμο σε όλους µας, όχι µε γρήγορες συνταγές επιτυχίας, αλλά µε συνταγές που περιέχουν πόνο και κόπο.
Μια ελπίδα, µια σκέψη, ένα θετικό σηµάδι, µια συζήτηση µε κάποιον, ένα µοίρασµα, µία σύνδεση, γινόταν κοµµάτι – κοµµάτι η γέφυρα που ένωνε τον παλιό µε τον νέο τους κόσµο. Κατανόησαν µέσα από µια δύσκολη διαδικασία ότι ο πόνος είναι θέµα φροντίδας, όχι διαχείρισης. Ναι, διαλύεσαι και ξαναγεννιέσαι. Όµως αυτή είναι η οµορφιά, αυτή είναι η ζωή, αυτός είναι ο (υπέρ) άνθρωπος, που όλοι είµαστε, αλλά µερικές φορές χρειάζεται ο σκληρός τρόπος για να το συνειδητοποιήσουµε και να το βάλουµε σε λειτουργία.
Μέσα από τις ιστορίες, ο καθένας θα αναγνωρίσει πτυχές του εαυτού του. Φόβους που δεν έχει ξεπεράσει, πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωµένες, εµπειρίες που τον έχουν πληγώσει, αλλά και την ελπίδα ότι πάντα υπάρχει έστω και µια κουκκίδα φως στο σκοτάδι και τρόποι µε τους οποίους η κουκίδα µεγαλώνει και γίνεται ήλιος.

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ο Βαγγέλης Γερογιάννης γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1978. Από το 2000 µέχρι σήµερα, εργάζεται ως δηµοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης, μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΠΣΑΤ. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται παράλληλα, µε το κοµµάτι της προσωπικής ανάπτυξης µέσα από µελέτη, σεµινάρια και µαθήµατα Life Coaching. Είναι παντρεµένος και πατέρας δύο παιδιών, της Ειρήλιας και του Γιώργου. Το όνειρό του είναι να εµπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους προκειµένου να ζήσουν τη ζωή που θέλουν, απελευθερωµένοι από τα δεσµά των περιοριστικών πεποιθήσεων, αναλαµβάνοντας την ευθύνη της ζωής τους. Τον Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο µε τίτλο «Αξίζεις», το οποίο έχει βάση κυρίως καθηµερινές εµπειρίες που όλοι βιώνουµε, δίνοντας όµως διαφορετική ερµηνεία ο καθένας από εµάς. Στο εβδοµαδιαίο newsletter του µοιράζεται θέµατα που σχετίζονται µε έµπνευση, δηµιουργικότητα, υιοθέτηση καλών συνηθειών, αυτοβελτίωση και µε όλα όσα του κάνουν εντύπωση στην καθηµερινότητά του.

Ειδήσεις Τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports