Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Φοβερά πράγματα, 8 γκολ ο Απόστολος Γεωργαράς!

Απίθανος Γεωργαράς

Απίθανος Γεωργαράς

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Πέτυχε όλα τα γκολ του ΝΟΠ στην ήττα με 13-8 από τον Απόλλωνα Σμύρνης

O Απόλλων Σμύρνης πέρασε τελικά νικηφόρα από το «Επαμεινώνδας Πετραλιάς», επικρατώντας του ΝΟΠ (4/10) με 13-8 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής, σε ένα ματς όπου έλαμψε και πάλι το ταλέντο του Απόστολου Γεωργαρά.

Ο 18χρονος περιφερειακός πέτυχε και τα 8 γκολ της ομάδας του, γεγονός που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της Α1 πόλο, ένας παίκτης να πετυχαίνει όλα τα γκολ της ομάδας του!

Διαβάστε στο sportin.gr

Και όχι μόνο! Ισοφάρισε το 2ο καλύτερο ρεκόρ το υΝΟΠ (γκολ από ένα παίκτη), καθώς οκτώ γκολ είχε πετύχει ο Δημήτρης Μπιτσάκος στο κολυμβητήριο του "Λαιμού", κόντρα στην Bουλιαγμένη, το 1994.

Αν είχε λίγο χρόνο θα απειλούσε και το γενικό ρεκόρ του ΝΟΠ, που έχει από το 1992-1993 ο Μάκης Λυκούδης με 11 γκολ) εναντίον του ΟΦΘ (19-11). Παρεμπιπτόντως το απόλυτο ρεκόρ στην Α1, είναι του Ντμίτρι Απανασένκο με 22 γκολ από το 1998, στο Χίος-Πανιώνιος 27-3.

Όπως και νά΄χει ο Γεωργαράς έκανε και πάλι «παπάδες»!!

Κατά τα λοιπά, ο Απόλλων «έπρεπε» να περάσει από τη φυσική έδρα του ΝΟ Πατρών, προετοιμαζόμενος για την εντός έδρας ευρωπαϊκή πρεμιέρα του με αντίπαλο τη Σαβόνα στο «Σεράφειο», για το LEN Euro Cup. Κερδίζοντας συνολικά έξι πέναλτι (!) κατάφερε να προηγηθεί με 13-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου, με επιμέρους 1-7 στην τρίτη περίοδο, ωστόσο την παράσταση έκλεψε αναμφίβολα το απίστευτο επιθετικό κρεσέντο του νεαρού διεθνή, Απόστολου Γεωργαρά! Στο τελευταίο οκτάλεπτο μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα έκανε σερί 4-0, δια χειρός Γεωργαρά και έκλεισε την ψαλίδα.

Η ομάδα του ΝΟΠ το πάλεψε για ένα ημίχρονο, όμως η εμπειρία του Ευρωπαίου Απόλλωνα Σμύρνης έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Τα 8λεπτα: 2-2, 1-4, 1-7,4-0.

ΝΟΠ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Κανελλόπουλος, Αγγελόπουλος, Τζώρτζης, Απόστολος Γεωργαράς 8, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Παπαδόγκωνας, Γαβαλάς, Μπετχαβάς, Παπαχριστόπουλος, Γκότσης, Κρεμανταλάς, Τσασερλής, Λαμπάτος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 2, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 2, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τόττης 2, Τσιαβαλιάρης.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports