Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Ο γνωστός κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας μ’ ένα “BEST OF” στο Royal

Πάτρα: Ο γνωστός κωμικός Αλέξανδρος Τσου...

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 στις 21.00, ώρα προσέλευσης στις 20.30

O Αλέξανδρος Τσουβέλας αναμένεται στην Πάτρα μ’ ένα “BEST OF”, με τα καλύτερά κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους!

Την παράσταση «Best of…» θα την παρουσιάσει το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 στις 21:00 στο Royal Theater – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων.

Αλέξανδρος Τσουβέλας για Δήμαρχος... Κατεβαίνει στην Πάτρα για πάρει τα ηνία της πόλης και να φέρει την αλλαγή με ατελείωτο γέλιο...

Ένα “BEST OF”, με τα καλύτερά κείμενα της καριέρας του.

Κάθε παράσταση είναι διαφορετική... Πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα, με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας στα καλύτερά του επί σκηνής!

Ο Αθηναίος κωμικός με καταγωγή από την Άρτα, αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη!

Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου 7 χρόνια, όμως, έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες.

Η δική του εκπομπή, το «Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι΄ συ»,  είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα με το Youtube θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του bwin ΣΠΟΡ FM από τις 8.00 έως τις 10.00 όπως επίσης μπορείς να τον δεις στην COSMOTE TV στην εκπομπή στο "ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ".

Ώρα προσέλευσης 20:30.

Προπώληση εισιτηρίων:

viva.gr

ROYAL Patras

QUEEN (Ψηλαλώνια)

ΦΑΡΟΣ (Λιμενική ζώνη)

& στα καταστήματα

Public, My market, Nova, Media Markt.

*Σε περίπτωση sold out θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη παράσταση στις 19:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture