Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Στις 5/10 στο θέατρο act ο Amazing Dio με την παράσταση "Mind Games"

Πάτρα: Στις 5/10 στο θέατρο act ο Amazin...

Στις 9 το βράδυ - Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στην προπώλησησ και 10 ευρώ στο ταμείο

Ένα ταξίδι στον απίστευτο κόσμο των νοητικών ψευδαισθήσεων του Amazing Dio, υπόσχεται η παράσταση «Mind Games» που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 5/10/2023 στις 9 το βράδυ στο θέατρο act, στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, στο πάνω μέρος, στην Πάτρα.

Ο Amazing Dio και η παράσταση του «MIND GAMES», μετά από συνεχόμενες σεζόν μεγάλης επιτυχίας στην Αθήνα, ανανεώνεται & ταξιδεύει την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στη Πάτρα προσφέροντας τον απόλυτο συνδυασμό γέλιου, μαγείας και μυστηρίου.

Ο αγαπημένος mind illusionist συνδυάζει στην παράσταση του, την κλασική τέχνη της μαγείας, με την υποβολή, την ύπνωση, την διαίσθηση, το mind control παράλληλα με στοιχεία του σύγχρονου κωμικού θεάτρου.

Έτσι, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους του είδους κερδίζοντας επάξια 2 φορές την θέση του ως finalist του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και παράλληλα συναρπάζοντας το τηλεοπτικό κοινό καλεσμένος σε εκπομπές όπως το «The 2night Show» του ΣΚΑΙ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το περσινό εορταστικό πρόγραμμα του «Rouk Zouk» στον ΑΝΤ1 με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Amazing Dio με τις πέντε του αισθήσεις καταφέρνει να δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας έκτης, αναμιγνύοντας τεχνικές αποπροσανατολισμού και γνώσεις ψυχολογίας μαζί με την ικανότητά του να “διαβάζει” τη γλώσσα του σώματος και να επηρεάζει την σκέψη του άλλου μέσω της υποβολής.

Η παράσταση «MIND GAMES» δημιουργεί μια εντυπωσιακή, πολυδιάστατη εμπειρία. Μέσα από το μαγικό πρίσμα του Amazing Dio, η παράσταση αναδεικνύει το ανεξήγητο και καταφέρνει να καθηλώσει το κοινό.

Με το χιούμορ πάντοτε στο επίκεντρο, οι θεατές εμπλέκονται σε μια μοναδική νοητική εμπειρία που τους μεταφέρει από μια συναισθηματική κατάσταση στην άλλη. Η διαδραστική φύση των Mind Games επιτρέπει στο κοινό να συμμετέχει ενεργά, να αλληλεπιδρά με τα όσα συμβαίνουν και να καθορίζει τις εξελίξεις, δημιουργώντας μια μοναδική παράσταση κάθε βράδυ.

Μια παράσταση τόσο διαφορετική από ότι έχετε δει μέχρι σήμερα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

REVIEWS - Κριτικές

"Σε κάθε του παράσταση, ο Amazing Dio παίρνει τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το τυχαίο από το προκαθορισμένο (ή το πραγματικό από το φανταστικό) και την κόβει με μια τεράστια ψαλιδιά.  Σ' αυτή τη νοητική "απόδραση" θα πρέπει να βοηθήσετε κι εσείς: η παράσταση είναι διαδραστική και η εξέλιξη της βασίζεται στη συμμετοχή του κοινού!  Κι όλα αυτά με το υπέρτατο μαγικό κόλπο: το χιούμορ του. Συναρπαστικό! Το τέλος της λογικής!” Athens Daily Secret

"Είσαι με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, ο καλύτερος σε παρουσίαση μάγος που έχουμε δει ποτέ στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" Σάκης Τανιμανίδης ΣΚΑΙTV

"Είσαι πάρα πολύ μπροστά! Πραγματικά είναι απόλαυση κάθε φορά που σε βλέπουμε" Γιώργος Καπουτζίδης ΣΚΑΙTV

“Κάθε παράσταση που δίνεται, είναι ωραίο να είσαι θεατής γιατί σε μαγεύει, και είναι τόσο καλοστημένο, όλο σε κάθε του λεπτομέρεια, έχει πολύ δουλειά και καλή δουλειά, Μπράβο” Μαρία Μπακοδήμου ΣΚΑΙTV

"Σήμερα είναι ο δικός μας τελικός! Amazing Dio & Elina είστε απίστευτοι" Γρηγόρης Αρναούτογλου ΑΝΤ1

"Your MIND GAMES Are Marvelous" Marc Salem (Creator of Broadway show “Mind Games”).

Εκδήλωση: "Mind Games" με τον Amazing Dio

Ημερομηνία: Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Τοποθεσία: Θέατρο ACT

Ώρα έναρξης: 21:00.

Τιμές εισιτηρίων: 8€ Προπώληση | 10€ Ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/the-mind-games-tour/

Οργάνωση Παραγωγής: Action Εστί | Artist Management &Events Production.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture