Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση της Παιδικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Ακρόαση ηθοποιών για την νέα παράσταση τ...

Αφορά επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 18 έως 30 ετών για την νέα θεατρική παραγωγή της παιδικής-εφηβικής σκηνής του θεάτρου που θα ανέβει σε σκηνοθεσία του Γιάννη Τσάκωνα

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας καλεί με ανακοίνωση του, σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 18 έως 30 ετών για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή της παιδικής-εφηβικής σκηνής του θεάτρου που θα ανέβει, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Τσάκωνα.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες ηθοποιοί θα πρέπει να αποστείλουν έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] (με την ένδειξη για την Παιδική Σκηνή).

Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να αναγράφεται το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους, για να ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:30 πμ στο Θέατρο Μπάρρυ στην οδό Σανταρόζα 7 & Καρόλου στην Πάτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει έναν μονόλογο και ένα τραγούδι της επιλογής τους, καθώς και ένα απόσπασμα 10 -15 γραμμών από το ποίημα "Σώπα, μη μιλάς" του Αζίζ Νεσίν.

Επιπλέον θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να είναι προετοιμασμένοι για να κάνουν αυτοσχεδιασμούς υποκριτικής, κίνησης και μουσικής-ρυθμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture