Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιάννενα: «Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις θα δώσουν τις απαντήσεις για τον θάνατο της 20χρονης»

Γιάννενα: «Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις ...

Τι λέει ο ιατροδικαστής Ο Δημήτρης Γαλεντέρης

Από επιπλοκές της οξείας πυώδους αμυγδαλίτιδας φαίνεται να πέθανε η 20χρονη φοιτήτρια που έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης (13.09.2023) από ανακοπή, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο Δημήτρης Γαλεντέρης, ένας εκ των τριών που εξέτασαν τη σορό της αδικοχαμένης 20χρονης στα Γιάννενα και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας, r ανέφερε ότι «θα δούμε στις ιστοπαθολογικές εξετάσεις για το ποια όργανα συμμετείχαν στις επιπλοκές και στην κατάληξη της 20χρονης.

Σίγουρα η καρδιά, τα νεφρά, αλλά πρέπει να εξετάσουμε και την σειρά που κατέρρευσαν. Γιατί ένας άνθρωπος με οξεία πυώδη αμυγδαλίτιδα σε νοσοκομείο, δεν δικαιολογείται να κάνει σηπτικό σοκ. Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί. Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις και ο ιατρικός φάκελος θα δώσει τις απαντήσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη, ότι «η κοπέλα έπασχε από οξεία πυώδης αμυγδαλίτιδα, η οποία ουσιαστικά προκάλεσε μία γενικευμένη συστηματική κατάρρευση των οργάνων και η νεαρή τελικά κατέρρευσε. Η λοίμωξη ξέφυγε από τα όρια των αμυγδάλων και άρχισε να κάνει μια ολοσωματική κατάρρευση».

Επιπλέον ο κ. Γαλεντέρης επισημαίνει ότι η νεαρή «δεν είχε κάποιο πρόβλημα από πριν. Οι λοιμώξεις μπορεί να εξελιχθούν και να καταλήξουν σε σηπτικό σοκ, πολυοργανική ανεπάρκεια».

Σε ερώτηση του newsit.gr για το αν η νεαρή κοπέλα είχε λάβει ή όχι αντιβίωση, ο ίδιος απάντησε ότι «τα ερωτήματα όσον αφορά στην φαρμακευτική αγωγή, θα απαντηθούν όταν θα έχω τον ιατρικό φάκελο. Δεν έχω ακόμα φάκελο από τη νοσηλεία της, δεν έχουμε εικόνα τι έχει γίνει».

Πηγή:newsit 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις