Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο εφιάλτης της 34χρονης στα χέρια του αστυνομικού: Την βίαζε και την εξέδιδε για 2 χρόνια - Το βίντεο που τον «καίει»

Ο εφιάλτης της 34χρονης στα χέρια του ασ...

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας το θύμα

Αστυνομικός με τον βαθμό του Υπαρχιφύλακα είναι ο 40χρονος ένστολος με καταγωγή από την Καβάλα, ο οποίος έπεσε στη φάκα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. μετά την καταγγελία 34χρονης από το Καμερούν για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση.

Τη βίαζε και την εξέδιδε για 2 χρόνια
Η άτυχη γυναίκα, όπως είπε στους αστυνομικούς του Εσωτερικών Υποθέσεων, βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 40χρονου αστυνομικού για δύο ολόκληρα χρόνιατη βίαζε κατ' επανάληψιν, την εξέδιδε έναντι αμοιβής και της έπαιρνε όλα τα χρήματα, τη χτυπούσε και την εξύβριζε σχεδόν καθημερινά.

Η καταγγελία έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου και οι διαδικασίες για τη σύλληψη του 40χρονου κινήθηκαν τάχιστα. Σύμφωνα με την 34χρονη γνωρίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή που η ίδια εκδιδόταν. Εκείνος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του την προσέγγισε λέγοντάς της ότι χρειάζεται προστασία και πολύ σύντομα άρχισαν να συμβιώνουν. Τότε εκείνος ξεκίνησε να απαιτεί να του δίνει όσα χρήματα έβγαζε. «Αν έλεγα όχι με απειλούσε ότι θα με συλλάβουν, θα απελαθώ, θα με κλείσει σε ψυχιατρείο ή θα με σκοτώσει», περιέγραψε με κλάματα στους αστυνομικούς το θύμα. Ο δράστης, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να της τάζει γάμο και να της λέει ότι σκοπεύει να την παντρευτεί για να αποκτήσει μόνιμη άδεια διαμονής.

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας το θύμα
Με βάση την καταγγελία η 34χρονη μία εβδομάδα πριν περάσει το κατώφλι των Αδιάφθορων έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όταν για ακόμη μία φορά ο 40χρονος προσπάθησε να την βιάσει. Τότε, η κοπέλα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και πήγε να πέσει από τον 3ο όροφο με εκείνον τελικώς να κάνει πίσω.

Το βίντεο που τον «καίει»
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα όσα υποστήριξε το θύμα επιβεβαίωσαν μάρτυρες, ενώ οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο 40χρονος να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του την 34χρονη από και προς το σημείο που εκδιδόταν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και να του παραδίδει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το μεσημέρι της 30ης Σεπτεμβρίου και ενώ η γυναίκα βρισκόταν στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ο 40χρονος τής τηλεφώνησε και εκείνη προσποιήθηκε ότι βρίσκεται με πελάτη. Εκεί έλαβε το προσημειωμένο ποσό των 500 ευρώ και το απόγευμα της ίδιας ημέρας το παρέδωσε στον 40χρονο, ο οποίος και συνελήφθη με τα χρήματα αυτά στην κατοχή του. Κατά την έφοδο στο σπίτι τους οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά το ποσό των 3.850 ευρώ εκ των οποίων τα 500 ήταν τα προσημειωμένο. Το συνολικό αυτό ποσό, μάλιστα, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο αποκλειστική πρόσβαση είχε ο 40χρονος.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις