Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χώρισαν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος

Χώρισαν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρ...

Έπειτα από σχέση 10 ετών

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος χώρισαν, έπειτα από σχέση 10 ετών. 

Μέχρι στιγμής, τόσο η Θεοφανία Παπαθωμά όσο και ο Γρηγόρης Πετράκος δεν έχουν κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο για το δημοσίευμα που κάνει λόγο για τον χωρισμό τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. 

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής «αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση», αναφέρει το δημοσίευμα. 

Κύριο μέλημά τους είναι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, αναφέρει ακόμη η Real, σχετικά με τις δύο κόρες που έχουν αποκτήσει, που σήμερα είναι 8 και 6 ετών. 

Αμφότεροι πλέον δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media. Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά στο Instagram αφορά το μεταπτυχιακό της.

«Με την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας μου με θέμα: "Δίκαιο και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο: Συγκριτική Μελέτη" αποχαιρετώ σήμερα ένα πνευματικό ταξίδι που με έκανε πιο πλούσια και πιο χαρούμενη!», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ώρες, ευχαριστώντας τους καθηγητές της, αλλά και τους «συνοδοιπόρους συμφοιτητές μου, που έκαναν αυτό το ταξίδι πιο όμορφο». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight