Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

B. Λιόλιος: «Ακόμα περισσότερα για την Elite League»

B. Λιόλιος: «Ακόμα περισσότερα για την E...

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε στα όσα έγιναν και στα όσα θα γίνουν για το πρωτάθλημα της Elite League

Στο Ολυμπιακό Μουσείο που βρίσκεται στο Golden Hall πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση για το πρωτάθλημα της Elite League 2023/24.
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, έδωσε φυσικά το παρών για να κάνει την αποτίμηση της περσινής χρονιάς και να θέσει κάποιους στόχους ενόψει της ερχόμενης.
"Χαίρομαι που είμαι ανάμεσά σας, στην παρουσίαση για την Elite League. Η Elite League δεν ήταν μόνο μία αλλαγή ονόματος, αλλά μία αλλαγή φιλοσοφίας. Φέτος θα αποτελείται από 16 ομάδες. Έχοντας δύο κενές θέσεις δώσαμε δύο wild-card με απόλυτη διαφάνεια, βάση βαθμολογίας. Θα είναι πολύ συναρπαστική κατηγορία, αποτελούμενη από ομάδες που έχουν εμπειρία και ομάδες που πρωτοέρχονται και έχουν απεριόριστη φιλοδοξία.
Σαφέστατα η Basket League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα, η κορυφή της πυραμίδας, η βιτρίνα του ελληνικού μπάσκετ. Η Elite League δεν είναι το σκαλοπάτι για την Basket League, αλλά ο προορισμός πολλών ομάδων. Οι ομάδες θα συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα που θα τα έχει όλα. Ήδη οι αλλαγές ήταν πολλές, φέτος γίνονται και άλλες. Εμείς έχουμε σχεδιάσει το πώς θα είναι αυτή η κατηγορία σε τρία χρόνια, αλλά όλα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα.
Θέλω να ευχαριστήσω το Ερρίκος Ντυνάν, το χορηγό μας, που είναι ο αρρωγός μας, αλλά και το Action 24, με το οποίο έχουμε μία νέα συνεργασία και θα βοηθήσει την Elite League να μπει σε περισσότερα σπίτια και πιο δυνατά. Είναι κάτι που θα ικανοποιήσει και εσάς και τους φιλάθλους. Πέρσι είχαμε 2.000.000 views στους αγώνες, ένα μεγάλο νούμερο. Φέτος φιλοδοξούμε αυτό να αυξηθεί κατά 50% και του χρόνου να διπλασιαστεί.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports