Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κινητοποίηση την Πέμπτη 28/9 έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας

Πάτρα: Κινητοποίηση την Πέμπτη 28/9 έξω ...

Στις 13.30, στο πλαίσιο της Ημέρας Πανελλαδικής κινητοποίησης για τα κενά στα σχολεία

Η κατάσταση με τα κενά των εκπαιδευτικών είναι οριακή, αναφέρει ανακοίνωση της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας και προσθέτει πως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας στην Ακτή Δυμαίων.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας από το καλοκαίρι και ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, συνεχίζει η ανακοίνωση, προσπαθούσε να φτιάξει μια πλαστή εικόνα όσον αφορά τη στελέχωση των σχολείων. Θυμίζουμε πως πέρσι δούλεψαν πάνω από 47.000 αναπληρωτές/τριες και φέτος προσλήφθηκαν στην πρώτη φάση 28.353. Δηλαδή η σχολική χρονιά ξεκίνησε ήδη με περίπου 20.000 κενά αφού οι διορισμοί που έγιναν καλύπτουν οριακά τις συνταξιοδοτήσεις! Αυτή τη στιγμή το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί να «κόψει» προσλήψεις αναπληρωτών/τριών «κόβοντας» τη μόρφωση των παιδιών!

Φτάνει πια! Δεν μπορείτε να παίζετε με τα παιδιά και τους/τις εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τόσα χρόνια τη λειτουργία των σχολείων.

Το Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας με πρόεδρο τον κ. Ψαρρά Σπυρίδωνα, καλεί τους/τις συναδέλφους/ισσες, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 28/9/2023 στις 13:30.

Για τη μαζικότερη συμμετοχή των συνάδελφων/ισσών, αναφέρει η ανακοίνωση, η ΟΛΜΕ κήρυξε δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 14.00.

Εδώ και τώρα, κάλυψη όλων των πραγματικών κενών!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις