Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία Elias - Μαρουσάκης: Μεγάλος όγκος νερού και καταιγίδες στη Θεσσαλία τις επόμενες ώρες

Κακοκαιρία Elias - Μαρουσάκης: Μεγάλος ό...

Δύσκολη θα είναι η νύχτα

Η κακοκαιρία Elias κορυφώνεται αύριο Τετάρτη με τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα να αγριεύουν από σήμερα το βράδυ και να βάζουν στο επίκεντρο τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε στο κεντρικό δλετίο ειδήσεων ότι η κακοκαιρία έχει αργή εξέλιξη και προς το παρόν έχει εγκλωβιστεί στο Ιόνιο, όπου ισχυρές βροχοπτώσεις δέχονται οι παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Αργή εξέλιξη παρουσιάζει η κακοκαιρία Elias που σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη παραμένει εγκλωβισμένη στο Ιόνιο με το φαινόμενο να επηρεάζει τις δυτικές παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Οι καταιγίδες χτυπουν τη βόρεια Πελοπόννησο και κατευθύνονται βορειότερα και αναμένεται να περάσουν τον Κορινθιακό Κόλπο και να «χτυπήσουν» την κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης 27/9 οι καταιγίδες θα χτυπήσουν και την περιοχή της Θεσσαλίας.

 Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη τις επόμενες ώρες στο μάτι της κακοκαιρίας θα βρίσκονται τα βορειότερα τμήματα της Πελοποννήσου, η δυτική και κεντρική Στερεά και στη συνέχεια τμήματα της δυτικής και νότιας Θεσσαλίας. Μεγάλοι όγκοι νερού και ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους στις περιοχές αυτές.

Αναφορικά με την Τετάρτη, η κακοκαιρία Elias αναμένεται να επιμείνει στις ίδιες περιοχές, ενώ θα κινηθεί λίγο πιο ανατολικά επηρεάζοντας το μεγαλύτερο τμήμα της Πελοποννήσου, την κεντρική βορειοανατολική Στερεά και την κεντρική, ανατολική και νότια Θεσσαλία. Έντονα φαινόμενα θα παρατηρηθούν και στη βόρεια Εύβοια.

Πότε θα σταματήσουν τα έντονα φαινόμενα
Σχετικά με το τέλος των έντονων καιρικών φαινομένων που φέρνει το νέο κύμα κακοκαιρίας, αναμένεται να λάβουν «παράταση» και να ξεκινήσουν την υποχώρησή τους μετά την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις