Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασσελάκης: «Είμαι εδώ για να συντηρήσω την παρακαταθήκη του Τσίπρα»- Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη συνάντηση

Κασσελάκης: «Είμαι εδώ για να συντηρήσω ...

Αλλαγή "σκυτάλης" στον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

«Είμαι εδώ για να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του Αλέξη Τσίπρα».  Αυτό το μήνυμα που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη συνάντησή του με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος του παρέδωσε το «τιμόνι» του κόμματος.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων όσων με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή. Τον τιμώ. Είμαι εδώ για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι γ να φανώ αντάξιος της κληρονομιας που μου έχε παραδόσει », δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, εξερχόμενος του τετ-α-τετ στο γραφείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. 

Ο κ.Τσίπρας  από την πλευρά του αρχικά συνεχάρη το νέο πρόεδρο και του ευχήθηκε να είναι « σιδεροκέφαλος ».

Επίσης, τον συμβούλεψε να « χαρεί δίχως ενοχές » αυτές τις πρώτες μέρες, γιατί όπως είπε γι' αυτούς που μπαίνουν στην πολιτική « οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες ».

Συνεχίζοντας, τόνισε πως μετά θα πρέπει « να αφοσιωθεί στην παρακαταθήκη » που λαμβάνει και σχολίασε πως οι « δυνατότητες είναι μεγάλες». « Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική » , σημείωσε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι κρατάει από τη χθεσινή δήλωση του κ. Κασσελάκη την επισήμανσή του περί « συντροφικότητας », ότι δηλαδή στους « συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος ».

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμφώνησε επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά τη φράση του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις