Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άννα Βίσση: «Με τον Νίκο Καρβέλα νομίζω ότι θα είμαστε ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο για πάντα»

Άννα Βίσση: «Με τον Νίκο Καρβέλα νομίζω ...

«Απλώς μας έχει τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα, το σεξ δηλαδή» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια

Η Άννα Βίσση μίλησε για τον μεγάλο έρωτα που είχε με τον πρώην αγαπημένο της, αλλά και «συνοδοιπόρο» της στη μουσική, Νίκο Καρβέλα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε από συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η τραγουδίστρια σημείωσε πως δεν ενδιαφέρεται να βρει κάτι αυτή την περίοδο στην προσωπική της ζωή.

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δεν με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε, τον έχω πολυτραγουδήσει. Ποτέ δεν με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δεν με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.

 Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Νίκο Καρβέλα και όσα τους ένωναν τόσα χρόνια.

«Με τον Νίκο Καρβέλα βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας έχει τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα, το σεξ δηλαδή. Η φύση στο παίρνει κι αυτό κάποια στιγμή. Έρχεται και σου λέει "μπάστα, πάει αυτό". Και δεν είναι κακό», αναφέρει.

«Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά, από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωναν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο», είπε κλείνοντας στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Vogue».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight