Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζούλια Νόβα: Μου είχε ρίξει λάσπη χωρίς λόγο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχει κακία μέσα της

Τζούλια Νόβα: Μου είχε ρίξει λάσπη χωρίς...

Όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε την περίοδο που συμμετείχε στον «Τροχό της Τύχης», τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου , αναφέρθηκε η Τζούλια Νόβα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, που πρόσφατα μαγνήτισε τα βλέμματα κατά τις διακοπές της στη Μύκονο, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφορικά με την πίεση που βίωνε κατά τη συμμετοχή της στον «Τροχό της Τύχης», σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι πολλές φορές έκλαιγε στα καμαρίνια.

Επίσης, χαρακτήρισε τη Ηλιάνα Παπαγεωργίου «κακιά», ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που ένιωθε καταπιεσμένη στην προηγούμενη σχέση της.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στον «Τροχό της Τύχης» η Τζούλια Νόβα είπε: «Πολλές φορές όταν οι άνθρωποι σου κάνουν επίθεση και εσύ δεν αντιδράς και κάνεις πίσω, το παίρνουν ότι δεν είμαι τολμηρή οπότε μπορούσαν να με εκμεταλλευτούν, να με πατήσουν λίγο παραπάνω. Έκλαιγα αρκετές φορές στα καμαρίνια, πάρα πολλές φορές. Καταρχάς υπήρξε και μια φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Αισθανόμουν απόλυτη πίεση, μου ερχόταν να λιποθυμήσω, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Προφανώς έπαθα κρίση πανικού».

Σχετικά με την προηγουμένη, πολύχρονη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, η ίδια αποκάλυψε ότι πλέον δεν έχουν επαφές. «Ένιωθα καταπιεσμένη στην προηγουμένη σχέση μου, δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Όταν ο άλλος σε περιορίζει και δεν σε αφήνει να κάνεις αυτά που αγαπάς, λογικό είναι να αισθάνεσαι καταπιεσμένος. Είχαμε επικοινωνήσει με τον πρώην σύντροφό μου μετά το περιστατικό που του είχε συμβεί, αλλά μετά από τότε δεν ξαναμιλήσαμε», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στην επίθεση με μαχαίρι που είχε δεχτεί ο επιχειρηματίας.

Η Τζούλια Νόβα υπήρξε αποκαλυπτική και για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στον χώρο της τηλεόρασης.

«Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, από 2-3 άτομα. Ήθελαν να μου δώσουν εκπομπές, αλλά εγώ έπρεπε να κάνω και άλλα πράγματα που δεν ήμουν διατεθειμένη να κάνω. Μου είχε πει κάποιος ότι μπορεί να μου δώσει εκπομπή, αλλά ότι θα πρέπει να έχω στο μυαλό μου ότι όλα αυτά θέλουν θυσίες και ότι χωρίς θυσίες καμία δεν παίρνει εκπομπή. Και ήταν ένας άλλος, που ήθελε να πλαγιάσω μαζί του για να πάρω εκπομπή», περιέγραψε το εντυπωσιακό μοντέλο.
Τέλος, αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λέγοντας ότι: «Είναι ακόμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάστρια; Δεν είναι του γούστου μου, δεν είναι το στυλ μου. Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι. Είχε σχολιάσει και εμένα χωρίς κανέναν λόγο. Το τι λάσπη έριξε σε εκείνη τη συνέντευξη... Δεν είπα κάτι, δεν έχει ουσία. Έχει κακία μέσα της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight