Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Αχαΐας

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελ...

Δείτε φωτογραφίες

"Δυναμικό είναι το παρών του Επιμελητηρίου Αχαΐας στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (9-17/09/2023), έχοντας τόσο δικό του περίπτερο εκεί με εκθέτες επιχειρήσεις- μέλη του, όσο και ειδική παρουσία στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της δυναμικής και αγαστής συνεργασίας τους, την οποία έχουν οι δύο φορείς".

Αυτό αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει:

Σε μια ΔΕΘ πλήρως επηρεασμένη απ’ τα δυσάρεστα γεγονότα των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, που έφεραν την ακύρωση κυβερνητικής παρουσίας και προγραμματισμένων εκδηλώσεων, αλλά και μειωμένη προσέλευση επισκεπτών, τουλάχιστον το πρώτο τετραήμερο, το Επιμελητήριο Αχαΐας καταφέρνει για μια ακόμα χρονιά να παρευρεθεί σ’ αυτό το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός του επιχειρηματικού κόσμου με μια πετυχημένη και ξεχωριστή παρουσία.

Στη 87η ΔΕΘ, παρευρέθηκε τις πρώτες μέρες της και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά : «Το Επιμελητήριο δηλώνει για μια ακόμη χρονιά παρών στη ΔΕΘ, με συνολικά 13 επιχειρήσεις από την Αχαΐα, μοιρασμένες ανάμεσα στο δικό του περίπτερο και σ’ αυτό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Πιστεύουμε ότι η παρουσία μας στη ΔΕΘ θα βοηθήσει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.  Τους εύχομαι καλές δουλειές μετά την παρουσία τους στην έκθεση. Το Επιμελητήριο μας είναι εξωστρεφές και προσπαθεί πάντα να είναι στο πλευρό των επιχειρήσεών του, με στόχο τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ανάπτυξη και στις εξαγωγές».

Το "παρών" έδωσαν επίσης, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο κ. Παναγιώτης Τζούδας (Οικονομικός Επόπτης) και ο κ. Κάραμπετ Σάαντ (μέλος ΔΣ & εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στην Κ.Ε.Ε.Ε.).

Με μια μοντέρνα, ξύλινη κατασκευή, το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει στην 87η ΔΕΘ με το περίπτερο 2 stand 12, στο οποίο εκθέτουν και πωλούν τα προϊόντα τους οι παρακάτω επτά επιχειρήσεις μέλη του: 1) ΜΕΛΙ ΕΥΤΥΧΙΑ (EFTYCHIA)- ΚΟΙΝΣΕΠ ΜΕΛΙΣΜΑΤA, 2) AMMOUSA μπύρα, 3) LIANOS (ΕΛΑΙΟΤΡΥΒΕΙΟ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ), 4) ΟΙΝΟΙ ΛΑΡΙΣΣΟΣ (LARISSOS ACHAIA WINERY)- Κτήμα Μαυρόγιαννη, 5) Aithra Spirits, 6) ΜΙΣΥΡΛΟΥ ΣΑΠΟΥΝΟΠΩΛΕΙΟΝ (MISYRLOU), 7) ΚΑΡΑΜΕΛΟΚΟΣΜΟΣ.

Επίσης, το Επιμελητήριο συμμετέχει και στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (περίπτερο 17 stand 5), με δικό του χώρο στο οποίο εκτίθενται προϊόντα από άλλες 6 επιχειρήσεις- μέλη του : 1) ΠΙΛΑΒΑΣ ΑΒΕΕ, 2) NOSTALGAIA IKE- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, 3) KOTROTSOS FINE WINES, 4)FUNDELINA, 5) ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ, 6) VANTANA  Ποτοποιία - Αποσταγματοποιία (PANAGIOTI  VANTANA DISTILLERY  PATRAS).

Υπεύθυνες για τη συμμετοχή και παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην παρούσα έκθεση είναι οι κυρίες Έφη Δημητρακοπούλου (υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Επιμελητηρίου Αχαΐας) και Όλγα Ανδριακοπούλου (υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ)".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις