Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Διονυσία Κουκίου: Σάλος με τη δήλωση της Πατρινής Σταρ Ελλάς για τις "γυναίκες β' διαλογής"

Διονυσία Κουκίου: Σάλος με τη δήλωση της...

Στην πρεμιέρα του My Style Rocks

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας το My Style Rocks, το οποίο επέστρεψε για 6η χρονιά στον ΣΚΑΙ, γεμάτο νέα πρόσωπα και εκπλήξεις.

Ανάμεσα στις παίκτριες που έκαναν αίσθηση, για κάθε άλλο λόγο παρά για στυλ τους, ήταν και η Διονυσία Κουκίου, την οποία γνωρίζουμε από το 2008, όταν κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

 
Στο βίντεο εισαγωγής για την κάθε διαγωνιζόμενη, όπου παρουσιάζουν οι ίδιες τον εαυτό τους, η Διονυσία έκανε μία δήλωση σχετικά με τις γυναίκες, η οποία εξόργισε τους τηλεθεατές του Twitter.

Συγκεκριμένα είπε: "Είμαι πολύ επιφυλακτική με τις γυναίκες, γιατί ξέρω πώς λειτουργούν. Θα μου πουν ένα καλό λόγο μπροστά μου και με το που γυρίσω την πλάτη, θα με θάβουν. Δεν μπορώ να βλέπω β' διαλογής γυναίκες. Και ποιο είναι αυτό; Χείλη (άσχετα που εγώ έχω), φρύδια, στήθος, ντύσιμο. Είναι όλες μια κόπια".

Οι δηλώσεις της διαγωνιζόμενης, προκάλεσαν οργή στους χρήστες του Twitter, καθώς, εκτός του ότι είναι σεξιστικές, δεν συνάδουν με αυτό που η ίδια αντιπροσωπεύει, αφού και η ίδια έχει προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις.

πηγή thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight