Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αέρας Χόλιγουντ στην πρεμιέρα του φιλμ "Γυρίσματα της Τύχης" παρουσία του Γούντι Άλεν στην Αθήνα

Αέρας Χόλιγουντ στην πρεμιέρα του φιλμ &...

Η νέα ταινία του 87χρονου Νεουορκέζου δημιουργού, θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Σπέντζος στις 27/9/2023

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και αέρα Χόλιγουντ, η Spentzos Film σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, διοργάνωσε στον θερινό κινηματογράφο «Αίγλη» στον Κήπο του Ζαππείου Μεγάρου, την επίσημη προβολή της νέας ταινίας του 87χρονου Γούντι Αλεν «Γυρίσματα της Τύχης», παρουσία του διάσημου δημιουργού.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 27 Σεπτεμβρίου 2013 από τη Spentzos Film. Τη λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτά μέλη από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο, τα οποία & απήλαυσαν την γαλλόφωνη ταινία του Γούντι Άλεν, μόλις λίγες μέρες έπειτα από την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ της Βενετίας.

«Ελπίζω να σας αρέσει. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω σε αυτήν τη φάση της ζωής μου», είπε με αφοπλιστική αμεσότητα ο θρυλικός δημιουργός.

Οι τυχεροί θεατές καλωσόρισαν τον σπουδαίο Αμερικανό σκηνοθέτη με ένα θερμό χειροκρότημα διαρκείας και επιφωνήματα θαυμασμού. Άνετος και λαλίστατος δήλωσε ότι, παράλληλα με την προγραμματισμένη συναυλία του στο Ηρώδειο την επόμενη ημέρα, με ενθουσιασμό δέχτηκε να παρουσιάσει τη νέα του ταινία στο ελληνικό κοινό. Όπως είπε ο δραστήριος και αεικίνητος δημιουργός, τα ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ είναι μια πολύ ξεχωριστή ταινία για τον ίδιο, καθώς είναι και η 50ή του.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αθήνα για μία επόμενη δημιουργία του.

Τον Γούντι Άλεν παρουσίασαν στο κοινό ο Αντώνης Μανιάτης, ιδιοκτήτης της Spentzos Film Α.Ε. και ο Λουκάς Κατσίκας, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως οι Laurence AUER (Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα), Ελευθερία Αρβανιτάκη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντίνοος Αλμπάνης, Μιμή Ντενίση, Όλγα Τρέμη, Μαρία Σαράφογλου, Ελένη Ράντου, Βάσω Καβαλιεράτου, Αντώνης Λουδάρος, Κώστας Λαμπρόπουλος, Εύα Νάθενα, Γιώργος Καραμίχος, Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Δανάη Μιχαλάκη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Νίκος Περάκης, Σοφία Κόκκαλη, Χάρης Φραγκούλης, Ρένος Ρώτας, Μάνος Βακούσης, Μαρία Παπαλάμπρου, Έφη Κάντζα, Γιώργος Χρανιώτης, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Ναταλία Αργυράκη, Θοδωρής Βουτσικάκης, Ηλίας Γιαννακάκης, Σταύρος Ψυλλάκης κ.α.

Το φιλμ όταν βγει το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

*Η φωτ. από την πρεμιέρα εστάλη από την Σπέντζος Φιλμ.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture