Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Νότιο Διαμέρισμα της Πάτρας ο Βασίλης Αϊβαλής: «Προτεραιότητα οι λαϊκές συνοικίες»

Στο Νότιο Διαμέρισμα της Πάτρας ο Βασίλη...

Η ανακοίνωση

Στο Νότιο Διαμέρισμα της Πάτρας βρέθηκε ο επικεφαλής Βασίλης Αϊβαλής της δημοτικής παράταξης "Πάτρα, Σπουδαία και πάλι".

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του, αναφέρει:

Από το Νότιο Διαμέρισμα της Πάτρας (πλατεία Παπανδρέου, έως Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα) ξεκίνησε σήμερα κύκλο περιοδειών ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, συνοδευόμενος από ομάδα μελών και υποψηφίων συμβούλων της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι».

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα ο κ. Αϊβαλής συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες για τα προβλήματα της περιοχής τους και τα προβλήματα της πόλης ενώ άκουσε τις απόψεις και τις προτάσεις τους σε ό,τι αφορά την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

«Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε από το Νότιο Διαμέρισμα της Πάτρας, καθώς είναι μια περιοχή που βιώνει εδώ και χρόνια αναπτυξιακή υστέρηση σε σχέση με άλλες περιοχές της πόλης» επεσήμανε ο κ. Αϊβαλής. «Δυστυχώς η Πάτρα δεν έχει καταφέρει την ισόρροπη ανάπτυξη που πολλοί υποσχέθηκαν στους κατοίκους της. Οι νότιες συνοικίες της πόλης, οι οποίες είναι ως επί το πλείστον λαϊκές συνοικίες,  αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα που δυσχεραίνουν τη ζωή των πολιτών. Από το κυκλοφοριακό πρόβλημα το οποίο είναι ιδιαίτερα οξύ, την καθαριότητα, την εικόνα του δημόσιου χώρου, έως την απουσία κάθε αναπτυξιακής επένδυσης, κάθε σημαντικού έργου υποδομής που θα μπορούσε να δώσει δουλειά, διέξοδο, ψυχαγωγία και να αναβαθμίσει την ζωή των κατοίκων, η νότια πλευρά της Πάτρας βρίσκεται σε κατάσταση στασιμότητας, την ίδια ώρα που τα προβλήματα συνεχώς πληθαίνουν. Για μας το Νότιο Διαμέρισμα και οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, είναι προτεραιότητα. Η Πάτρα που θέλουμε και για την οποία θα δουλέψουμε, δεν είναι πολλών ταχυτήτων. Είναι μια και ενιαία. Και έχει μια ταχύτητα. Την ταχύτητα της ανάπτυξης με ανθρώπινο πρόσωπο. Θέλουμε δουλειά για τους ανθρώπους μας, θέλουμε ίσες ευκαιρίες και ίσες παροχές. Θέλουμε όμορφο δημόσιο χώρο, καθαρούς δρόμους και πεζοδρόμια. Άμεση πρόσβαση σε δομές υγείας. Διεξόδους για τους  νέους ανθρώπους, για τις μητέρες και τα παιδιά. Για όλα αυτά θα παλέψουμε και σε όλα αυτά, οι άνθρωποι του Νοτίου Διαμερίσματος θα έχουν λόγο και ρόλο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις