Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξανά σκεπασμένα με ταπέτα, παρά τις βροχές, τα φρεάτια των κεντρικών πεζόδρομων- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ξανά σκεπασμένα με ταπέτα, παρά τ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι καταστηματάρχες της εστίασης στο κέντρο της πόλης τα τοποθετούν εξαιτίας της δυσοσμίας που προκύπτει από τα φρεάτια

Σκεπασμένα με ταπέτα είναι  και το φετινό  Σεπτέμβριο  φρεάτια σε κεντρικούς πεζόδρομους της Πάτρας, όπως είναι η  Ρήγα Φεραίου, η Γεροκωστοπούλου και η Παντανάσσης.  

Παρά τις βροχές που σε πολλές περιοχές της Ελλάδας προκάλεσαν και πλημμυρικά φαινόμενα οι καταστηματάρχες της εστίασης στο κέντρο της πόλης οδηγούνται για ακόμα μία φορά σε αυτή την κίνηση εξαιτίας της δυσοσμίας που προκύπτει από τα φρεάτια.

Οι επιχειρηματίες διατείνονται ότι το πρόβλημα είναι έντονο και ενοχλεί πολίτες, πελάτες που επισκέπτονται καθήμενοι τα καταστήματά υγειονομικού ενδιαφέροντος και φυσικά τους ιδιοκτήτες που εισπράττουν αυτή την δυσαρέσκεια.

Αναζητήσαμε τον τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ ^ανδρέα  Ανδρέα Παπανικήτα αλλά δεν κατέστη δυνατόν να τον βρούμε. Σε παλιότερη επικοινωνία του μαζί μας για το θέμα είχε αναφέρει ότι:«Πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά όλο το κέντρο της Πάτρας. Το σύστημα αποχέτευσης είναι τέτοιο που στον ίδιο αγωγό ρέουν και τα λύματα και τα νερά της βροχής. Αυτή τη στιγμή με τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε είναι αδύνατο να αλλάξει αυτό. Χρειάζονται περίπου 400.000.000 ευρώ.

Καταλαβαίνω απόλυτα το πρόβλημα που δημιουργείται στα καταστήματα εστίασης της περιοχής όμως και το να καλύπτονται τα φρεάτια με ταπέτα και ειδικά όταν ενδέχεται να βρέξει, δημιουργεί πλημμυρικά προβλήματα. Γενικότερα η αντιπλημμυρική προστασία της Πάτρας έχει μεγάλα ελλείμματα”.

Το σίγουρο είναι πώς πρόκειται για ένα από τα προβλήματα της πόλης που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, ειδικά από τη στιγμή που οι βροχές του φθινοπώρου έκανα την εμφάνιση τους.

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Χρισοδολόπουλος 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις