Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο Σ.Μ.ΑΧ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ για τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρα

Ο Σ.Μ.ΑΧ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ για τον 2ο Νυχτερι...

Πρόσκληση για συμμετοχή στον αγώνα της 21ης Οκτωβρίου

Την ευκαιρία να τρέξουν στην Πάτρα, την πόλη των Μαραθωνοδρόμων, σε μια γρήγορη διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, με θέα τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και το φημισμένο Πατρινό ηλιοβασίλεμα, θα έχουν όσοι συμμετάσχουν το απόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου στο 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ».
Σε σχετική του ανακοίνωση ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων, αναφέρει: "Στους συνδιοργανωτές του φετινού αγώνα, που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων, συμπεριλαμβάνεται και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», εκπροσωπώντας το δρομικό κίνημα, έχοντας αναλάβει την οργάνωση της συμμετοχής των δρομέων υγείας από όλη την Ελλάδα.
Όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Κατσίκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Ημιμαραθωνίου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πάτρας την προηγούμενη Τετάρτη 30/8, οι ανοιχτοί αγώνες είναι ευτυχία για τους δρομείς που τρέχουν για την υγεία τους, τους λαϊκούς δρομείς, για τους απλούς αθλούμενους, την μητέρα που θα πάρει το μικρό παιδί από το χέρι για να τρέξουν μαζί και απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους δρομείς να συμμετέχουν στους αγώνες του Ημιμαραθωνίου, των 5χλμ και του παιδικό αγώνα 1χλμ...

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports