Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

MundoBasket 2023, Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Για τον τελευταίο... χορό η Εθνική

MundoBasket 2023, Ελλάδα - Μαυροβούνιο: ...

Να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει η Εθνική απέναντι στο Μαυροβούνιο, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των «16» του MundoBasket 2023.

Για τελευταία φορά στο πάλκο του MundoBasket 2023 θα ανέβει η Εθνική. Μετά την ήττα από τη Λιθουανία, η Ελλάδα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην οκτάδα της διοργάνωσης και καλείται απέναντι στο Μαυροβούνιο (3/9 - 11:40, Live στο Gazzetta) να κλείσει θετικά την πορεία της, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις.

Σε μία αναμέτρηση που έχει ενδιαφέρον όσον αφορά τη θέση που θα τερματίσει η ομάδα, αφού σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί ανάμεσα στις θέσεις 13-16, ενώ διαφορετικά σε αυτές του 9-12.

Το κλίμα μεταξύ της ομάδας παραμένει αρκετά καλό. Η απογοήτευση αποτυπώθηκε στις δηλώσεις των Σωτήρη Μανωλόπουλου και Δημήτρη Μωραΐτη, με τον δεύτερο να παραδέχεται πως δεν μπόρεσε να κοιμηθεί το βράδυ μετά την ήττα από τη Λιθουανία.

«Έχουμε μια πικρία από χθες, αλλά θέλουμε τη νίκη για να τελειώσουμε καλά το Παγκόσμιο αύριο και βήμα-βήμα πάμε μετά για το Προολυμπιακό. Εγώ ήμουν πολύ στενοχωρημένος, δεν κοιμήθηκα, αλλά έτσι είναι το άθλημα. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω, να το διαγράψουμε» ήταν μεταξύ άλλων όσα ανέφερε ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ SPORTIN

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports