Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Στις 13/9 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο live ο Νίκος Βέρτης

Πάτρα: Στις 13/9 στο Παμπελοποννησιακό σ...

Ολοκληρώνει τη μεγάλη καλοκαιρινή του περιοδεία εδώ στην Πάτρα - Στις 21.00

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης γιορτάζει τα 20 χρόνια του στο τραγούδι, 20 Χρόνια Επιτυχίες, 20 Χρόνια με Πάθος για την μουσική & 20 Χρόνια Ρυθμός και μελωδία.

Ο Νίκος Βέρτης, μετά τις sold out συναυλίες που έγιναν το γεγονός της πόλης από όπου κι αν πέρασε σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως στα Ιωάννινα, στην Αθήνα, στο Ναύπλιο, στη Βουλγαρία, στη Ρόδο, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη, στη Χαλκιδική, στην Κρήτη και μετά τον προτελευταίο σταθμό της Θεσσαλονίκης, έρχεται στην Πάτρα για να ολοκληρώσει την μεγάλη περιοδεία του την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2023 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Σε κάθε σταθμό όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στήνεται μια υπερπαραγωγή με τη συμμετοχή 200 και πάνω ατόμων, ένα υπερθέαμα με εντυπωσιακά οπτικοακουστικά μέσα προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Θέλοντας έτσι να δείξει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του σε όλους εμάς που έχουμε τραγουδήσει, αγαπήσει, ερωτευτεί, ονειρευτεί μαζί του, αυτά τα 20 μαγικά χρόνια όπως ο ίδιος τα αποκαλεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι ο καλλιτέχνης που έσπασε το φράγμα των 100 εκ. views με το "Αν είσαι ένα αστέρι" και αμέσως μετά με το "Θέλω να με νιώσεις" τον αξεπέραστο αριθμό των διακοσίων εκατομμυρίων views και οι περιοδείες του έχουν την ιδιαιτερότητα να γίνονται κάθε δεκαετία, 2013 και 2023.

Η μεγάλη περιοδεία του αγαπητού καλλιτέχνη ολοκληρώνεται λοιπόν με μια φαντασμαγορική όπως αναμένεται, συναυλία την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα, στις 21.00.

Εισιτήρια από 20 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως αρχικά ο Νίκος Βέρτης ήταν να έρθει στην Πάτρα στις 12 Ιουνίου 2023.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture