Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Βέρτης: Μου αρέσει η γυναίκα να έχει κάποια στοιχεία από την μητέρα μου

Νίκος Βέρτης: Μου αρέσει η γυναίκα να έχ...

Ο καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τα στοιχεία που θέλει να έχει μία γυναίκα.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης, με αφορμή τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν για 20 χρόνια του στην μουσική.

Ο καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τα στοιχεία που θέλει να έχει μία γυναίκα.

«Στα δικά μου αυτιά το 20 χρόνια καλλιτέχνης, δεν μου ακούγεται, πολύ ωραίο. Γιατί το 20 χρόνια, είναι πολύ μεγάλο. Δεν μου ακούγεται πολύ καλά ούτε το νούμερο 1, ούτε το 10. Στον κάθε καλλιτέχνη το να ακούει αυτά τα νούμερα τον αγχώνουν, τον βαραίνουν. Όσο πιο μικρά είναι αυτά που ακούς για εσένα, τόσο πιο ανάλαφρος είσαι» είπε αρχικά ο Νίκος Βέρτης.

Ενώ μιλώντας για το πότε θα νιώσει πληρότητα, ανέφερε: «Θα νιώσω πληρότητα όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογική ισορροπία, να κάνω τα πράγματα που αγαπώ σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς».

Η προσωπική του ζωή
Για τον λόγο που κρατά την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εξήγησε: «Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική, το λέει και η λέξη. Δεν θα μου άρεσε να με συνδυάσουν με μία σχέση, όμως μόνο με την μουσική μου. Φυσικά είχα και έχω σχέσεις στη ζωή μου, ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι. Την γυναίκα που έχω δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω με κάποιο τρόπο. Γιατί δεν είναι ωραίο, αν δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μία σφραγίδα στην πλάτη».

«Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα, μην το πάρετε αρνητικά. Δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά μου αρέσει να έχει κάποια στοιχεία από την μητέρα μου. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μία μητέρα που μου μαγειρεύει δύο φαγητά την ημέρα, σηκώνομαι μου στρώνει το κρεβάτι, πετούσα τα παπούτσια μου και εκείνη μου τα μάζευε, με μάλωνε, οι άνδρες θέλουμε η γυναίκα που είναι δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας» κατέληξε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight