Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Εβαλε τα κλάματα η Μαρία Σάκκαρη (βίντεο)

Εβαλε τα κλάματα η Μαρία Σάκκαρη (βίντεο)

Πρόωρος αποκλεισμός

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Μαρία Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον πρόωρο αποκλεισμό της στο US Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, γνώρισε την τρίτη της συνεχόμενη ήττα σε 1ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, αφού ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από την Ρεμπέκα Μασάροβα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης τη Δευτέρα.

"Ήμουν πολύ αγχωμένη. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Πραγματικά δεν ξέρω. Πάντα τα ίδια. Ίσως να κάνω ένα διάλειμμα. Υποφέρω στο court. Δεν μπορώ να πάρω απόφαση αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολο. Δεν έχω καθαρό μυαλό" είπε σε ερώτηση Ελληνίδας δημοσιογράφου.

Διαβάστε στο sportin.gr 

 

 

Mιλώντας για την απόδοσή της, η Σάκκαρη δήλωσε προβληματισμένη και αβέβαιη για το μέλλον.

“Δεν μπορώ να πω ότι έπαιξα καλά. Αν έπαιζα τουλάχιστον 5-10% καλύτερα, θα είχα κερδίσει το ματς. Αυτά είναι παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίζω. Δεν γίνεται να χάνω αυτά τα ματς. Νιώθω ότι το παιχνίδι μου είναι μέτριο και κάτι πρέπει να κάνω. Δεν είναι ότι δεν προσπαθώ. Δεν ξέρω ακριβώς. Δεν ξέρω τι θα κάνω, αν θα κάνω ένα διάλειμμα ή όχι.

 
Η Μαρία Σάκκαρη υποστήριξε επίσης ότι μύρισε μαριχουάνα στον αγώνα της με τη Μασάροβα: “Ήταν κάνναβη. Δεν με επηρέασε σε καμία περίπτωση αυτή η μυρωδιά. Ήταν απλώς ένα σχόλιο, δεν έχει καμία σχέση με το ματς. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, είναι ένα πάρκο πίσω και οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν το σκέφτεσαι, το μόνο που σε νοιάζει είναι να κερδίσεις τον αγώνα. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία”

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports