Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλτον Τζον: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από πτώση

Έλτον Τζον: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με...

Η κατάσταση της υγείας του

Σε νοσοκομείο της Γαλλίας πέρασε το βράδυ της Κυριακής (27/08) ο Σερ Έλτον Τζον μετά από πτώση που είχε στη βίλα του στη Νίκαια, όπου πέρασε το καλοκαίρι του μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του Farewell Yellow Brick Road.

Ο 76χρονος θρύλος της μουσικής μεταφέρθηκε στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου Princess Grace στο Μονακό, και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έλαβε εξιτήριο σήμερα, Δευτέρα (28/08) και βρίσκεται ξανά στο σπίτι του με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μετά από ένα ολίσθημα που είχε χθες στο σπίτι του στη νότια Γαλλία, ο Έλτον επισκέφτηκε το τοπικό νοσοκομείο προληπτικά", δήλωσε ο εκπρόσωπος του στην Daily Mail. "Μετά από εξετάσεις, πήρε αμέσως εξιτήριο σήμερα το πρωί και τώρα επέστρεψε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του", πρόσθεσε.

Από τότε που ολοκλήρωσε την περιοδεία του στις αρχές Ιουλίου, όπως αναφέρει ο Independent, ο Έλτον Τζον περνά στιγμές χαλάρωσης στη Γαλλική Ριβιέρα με τον σύζυγό του, David Furnish, και τα δύο τους παιδιά, Zachary, 12 ετών και Elijah, 10 ετών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight