Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Πάτρα: Αναρτήθηκε το καλεντάρι των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου

Πάτρα: Αναρτήθηκε το καλεντάρι των αθλητ...

Για τα έτη 2014-2023

Η Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού δημοσιοποίησε το καλεντάρι Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δήμου των τελευταίων εννέα  χρόνων καθώς και σχετικό γράφημα και διάγραμμα.

Σε σχετική της ανακοίνωση, αναφέρει, μεταξυ άλλων:
"Καταγράφονται όλα τα μικρά και μεγάλα, τοπικά, περιφερειακά και διεθνή αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη, από την 1η Σεπτέμβρη 2014 μέχρι σήμερα, αλλά και όσα είναι προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2023.
Όπως τονίζει ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Βασίλης Ζώτος: «Είναι μια σημαντική συλλογική δουλειά, για την ολοκλήρωση της οποίας συνεργάστηκαν το Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού και Νέα Γενιάς του Δήμου και οι Διοικητικές Επιτροπές των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων με αθλητικούς φορείς της πόλης, υπό την εποπτεία και το συντονισμό της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Αθλητισμού. Η μελέτη και ανάλυση των δεδομένων που έχουμε για πρώτη φορά στα χέρια μας, θα βοηθήσει στη διαμόρφωση, τόσο ενός ορθολογιστικού επιχειρησιακού σχεδίου για τα αμέσως επόμενα χρόνια, όσο και των στρατηγικών στόχων της πόλης».

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports