Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά στη Φυλή κοντά στη Μονή Κλειστών - Μήνυμα 112 για εκκένωση προς Άνω Λιόσια

 Φωτιά στη Φυλή κοντά στη Μονή Κλειστών ...

Εξαπλώνονται οι φλόγες

Δυναμώνει το μέτωπο της φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη Φυλή. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (22.08.23) εστάλη μήνυμα από 112 για εκκένωση προς τα Άνω Λιόσια.

 «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Εάν βρίσκεστε στη Φυλή απομακρυνθείτε προς Άνω Λιόσια. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών.», αναφέρει το μήνυμα. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι φλόγες της φωτιάς στη Φυλή έχουν περικυκλώσει τη Μονή Κλειστών και αναμένεται να γίνει μεταφορά των μοναχών.

 Συναγερμός για τις μοναχές στη Μονή Κλειστών Συναγερμός έχει σημάνει για τις μοναχές στη Μονή Κλειστών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο OPEN ο Φοίβος Παπαδάκης, βρίσκονται ακόμα μέσα στο μοναστήρι. Οι Αρχές κατευθύνονται προς το σημείο, το οποίο περικυκλώνεται από τις φλόγες.

 Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Βασίλη Βαθρακογιάννη, στη Μονή οδεύει ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, που θα συμβάλλει στο  να εκκενωθεί.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής,  μίλησε για πολύ δύσκολη κατάσταση και τόνισε ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει εκκένωση και άλλων περιοχών αν αυτό χρειαστεί.

 Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 23 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 4 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις