Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προσπάθησαν να τον ληστέψουν- Μπήκαν στο τρένο μαζί του

Πάτρα: Προσπάθησαν να τον ληστέψουν- Μπή...

Συλλήψεις για απόπειρα ληστείας κα κατοχή ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ληστείας, κατοχή ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή και εξύβριση.

Παράλληλα, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος προσέγγισε έναν 14χρονο και με την άσκηση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να του αφαιρέσει πέντε ευρώ.

Ο ανήλικος τράπηκε σε φυγή πεζός και επιβιβάστηκε σε συρμό τραίνου, όπου τον ακολούθησαν ο κατηγορούμενος και οι δυο συνεργοί του συλληφθέντες, οι οποίοι όταν αποβιβάστηκαν, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, όπου συνελήφθησαν.

Κατά την προσαγωγή τους οι κατηγορούμενοι απέρριψαν μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ο συλληφθείς για απόπειρα ληστείας, κατηγορείται ότι εξύβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων


Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό
έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο σουγιάδες, ένα πριόνι και ένα σκερπάνι, συμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα
όμοια καταστήματα


Συνελήφθη, προχθές τα ξημερώματα, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, σε υπαίθριο χώρο του καταστήματος, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 82 φυσίγγια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε
αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 9,4 γραμμάρια κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις