Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά στο Διαλεκτό Καβάλας: Τραυματίστηκαν πυροσβέστες - Εστάλη «112» για εκκένωση

Φωτιά στο Διαλεκτό Καβάλας: Τραυματίστηκ...

Αναφορές για ζημιές σε σπίτια και δύο τραυματίες πυροσβέστες

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε ελαιώνες και καλλιέργειες στην περιοχή του δήμου Νέστου και πιο συγκεκριμένα στο Διαλεκτό, πάνω από την Εγνατία Οδό.

Οι συνθήκες στην περιοχή είναι δύσκολες, πνέουν ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και η φωτιά εξαπλώνεται σε κοντινές περιοχές. Οι φλόγες κατευθύνονται δυτικά προς τα χωριά Δαμασκηνιά και Ξεριάς, ενώ εστάλη μήνυμα «112» για εκκένωση του Διαλεκτού προς την Παλιά Εθνική Οδό.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται στην περιοχή για την κατάσβεση. Επι τόπου επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενω ρίψεις νερού κάνει ενα αεροσκάφος.

 Στο Διαλεκτό, σύμφωνα με το Kavalanews έχουν καεί σπίτια, ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές ομάδα πυροσβεστών είχε περικυκλωθεί από τις φλόγες με δύο πυροσβέστες να έχουν υποστεί εγκαύματα, ενώ το πυροσβεστικό τους όχημα υπέστη ζημιές.

Ο καπνός από το πύρινο μέτωπο στο Διαλεκτό έγινε ορατός σε χωριά του Δήμου Τοπείρου, στην Ξάνθη αλλά και στους διερχόμενους οδηγούς στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Ξάνθης – Χρυσούπολης.

Πηγή: ProiniNews - XanthiNea

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις