Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: «Στρατιωτική εκπαίδευση» με μποξ και κάμψεις για τους Κροάτες χούλιγκαν

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: «Στρατιωτική εκπαίδευσ...

Πώς ετοιμάζονται για τα χτυπήματά τους

Στρατιωτικά γυμνάσια περνάνε οι Κροάτες χούλιγκαν που επιτέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να είναι εκπαιδευμένοι για τις επιθέσεις που πραγματοποιούν κατά οπαδών άλλων ομάδων.

Ο Alpha στο ρεπορτάζ του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων φέρνει στο φως φωτογραφικό υλικό από ιστοσελίδες των ακροδεξιών χούλιγκαν Bad Blue Boys και όπως φαίνεται κάνουν κανονική στρατιωτική εκπαίδευση.

Προπόνηση πυγμαχίας, μποξ κάμψεις και προετοιμασία με σαφείς οδηγίες για το πως θα επιτεθούν στους αντίπαλους οπαδούς. Μάλιστα δεν κρύβουν τα ακροδεξιά τους αισθήματα καθώς σε λογαριασμός του στο Telegram, πόσταραν φωτογραφία του Ρούντολφ Ες, με τη λεζάντα «δεν θα ξεχαστείς ποτέ».

Η ομάδα που εκπαιδεύεται αποτελείται από «επίλεκτους» οργανωμένους οπαδούς, αυτούς που θεωρούνται ετοιμοπόλεμοι για τις αποστολές τους και είναι γνωστοί ως «εξολοθρευτές» και είναι πάντα μαυροφορεμένοι. 

Μάλιστα η Νέα Φιλαδέλφεια δεν είναι η μόνη περιοχή στην οποία έχουν κάνει απόβαση, καθώς το ίδιο έχουν κάνει και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, με σκοπό τις συμπλοκές με οπαδούς άλλων ομάδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις