Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ναταλία Γερμανού ποζάρει χωρίς μακιγιάζ

Η Ναταλία Γερμανού ποζάρει χωρίς μακιγιάζ

Η παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Κρήτη

Η Ναταλία Γερμανού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη, κάνοντας όπως αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή της, «επανεκκίνηση κάτω από τον ήλιο».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ σε μία πισίνα του νησιού, προτού επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα. «Restart. Ελληνιστί: Επανεκκίνηση κάτω απ’ τον ήλιο», έγραψε η Ναταλία Γερμανού στη δημοσίευσή της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση

Ο Alpha ανανέωσε τη συνεργασία του με τη γνωστή παρουσιάστρια στις αρχές Ιουλίου. Όπως είχε αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις! Κι όταν μιλάμε για το «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha μιλάμε για μια ομάδα η οποία μας κρατάει συντροφιά, όλα τα Σαββατοκύριακα με ό,τι πιο σημαντικό από το χώρο της τέχνης και της ζωής, αλλά και την επικαιρότητα, κρατώντας τα σκήπτρα της τηλεθέασης.

Η ομάδα κρούσης του «Καλύτερα δε γίνεται» συνεχίζει ακάθεκτη και τη νέα σεζόν, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight