Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Τσεφέριν μετά τη συνάντηση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη - Τσεφέριν μετ...

Στις 12 το μεσημέρι

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και o Αλεξάντερ Τσεφέριν θα παραχωρήσουν κοινές δηλώσεις σήμερα στις 12 το μεσημέρι, μετά από διευρυμένη σύσκεψη που θα έχουν μαζί με υπουργούς και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την Οπαδική Βία.

O πρόεδρος της UEFA έχει ήδη μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 11:00, μετά από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλεξάντερ Τσεφέριν στο Μέγαρο Μαξίμου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης. Ο κ. Τσεφέριν αναμένεται να δει το απόγευμα και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος δεν θα συμμετάσχει στην πρωινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η σημερινή συνάντηση είναι η αρχή μιας γενικότερης κυβερνητικής προσπάθειας οι χούλιγκανς και η οπαδική βία να μείνουν εκτός γηπέδων και αθλητισμού.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Οι επαφές αυτές έρχονται μετά τη θύελλα αντιδράσεων για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ από Κροάτες χούλιγκαν, που αφέθηκαν ανενόχλητοι από την αστυνομία να διασχίσουν τη χώρα, παρότι ήταν γνωστές οι κινήσεις τους και οι πινακίδες κυκλοφορίας τους.

Το Μαξίμου δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένα το αντικείμενο των «ραντεβού» αλλά είχε γνωστοποιήσει απλώς τηλεφωνική συνομιλία των Μητσοτάκη - Τσέφεριν, που συμφώνησαν τη συνάντηση «για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», αν και η UEFA δεν είναι αρμόδια για το ζήτημα της ασφάλειας στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις