Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη με Τσεφέριν, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για την οπαδική βία

Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη με Τσεφέριν...

Τι αναμένεται να συζητηθεί

Ύστερα από τα θλιβερά γεγονότα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να συναντηθεί σήμερα Τετάρτη με τον επικεφαλής της UEFA αλλά και με ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ της χώρας.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 10:30 με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν (Aleksander Čeferin) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη θα δώσουν το παρών οι υπουργοί Γιάννης Οικονόμου, Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Βρούτσης.

Τι θα συζητηθεί
Η σημερινή συνάντηση αφορά τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε οι χούλιγκανς και η οπαδική βία να μείνουν εκτός γηπέδων και αθλητισμού.

 

Τις επόμενες μέρες – και μετά την εσωτερική έρευνα στους κόλπους της αστυνομίας – αναμένονται νέες αποφάσεις για μετακινήσεις ή και αποπομπές υψηλόβαθμων αστυνομικών.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις