Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Εφήβων Κ14: Πρόκριση στην 8άδα του Ευρωπαϊκού, με πατρινό χρώμα

Εφήβων Κ14: Πρόκριση στην 8άδα του Ευρωπ...

Λυκούδης, Μαυριόπουλος στα "γαλανόλευκα"

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των Εφήβων Κ17 πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μανίσα, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στον Β΄ Όμιλο και πήρε την απευθείας πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, παρά το γεγονός ότι στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της στον συγκεκριμένο Όμιλο έφερε ισοπαλία 12-12 κόντρα στην Ιταλία.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και με τους Ιταλούς να παίρνουν προβάδισμα με 8-6 στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου, αλλά οι Έλληνες διεθνείς είχαν την... απάντηση.

Με γκολ του Καρατζά στον παίκτη παραπάνω και εύστοχο πέναλτι του Κόκκινου ισοφάρισαν σε 8-8.

Και το ξέσπασμα είχε συνέχεια αφού με σκόρερ τους Ζερβουδάκη και Λυκούδη, μέσα σε διάστημα 40 δευτερολέπτων, προηγήθηκε με 10-8.
Ωστόσο, οι νεαροί «ατζούρι» δεν παραδόθηκαν, αφού μείωσαν σε 10-9 και 11-10. Η Εθνική μας προηγήθηκε με 12-10, τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση παίζοντας με παίκτη λιγότερο στα τελευταία 17 δευτερόλεπτα.
ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Κρατημένος, Λυκούδης 4, Κόκκινος 2, Καρατζάς 3, Καπράγκος, Λασκαρίδης, Ζερβουδάκης 2, Χωματάς, Μαραγκουδάκης, Σιαμάς 1, Μπέλεσης Γιαννάτος, Μαυριόπουλος.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports