Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Έτοιμη η Εθνική για το παγκόσμιο Stratego- Παρών ο Πατρινός Τρυπαναγνωστόπουλος

Έτοιμη η Εθνική για το παγκόσμιο Strateg...

Οι αγώνες θα γίνουν στο Άμστερνταμ

Στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα stratego από τις 10 έως 13 Αυγούστου.

Ο πολυχώρος Tolhuistuin θα φιλοξενήσει τους αγώνες, όπου την Πέμπτη 13 Αυγούστου το πρόγραμμα των αγώνων θα περιλαμβάνει την κατηγορία ατομικού Barrage. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι Έλληνες παίκτες θα αγωνιστούν στην κύρια κατηγορία του ατομικού. Η Κυριακή είναι η μέρα των εθνικών ομάδων και η Ελλάδα θα έχει πλήρη εκπροσώπηση.
Συγκεκριμένα η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους Πετρουλάκη Γιώργο, Καραμανή Δημήτρη και Πετρουλάκη Μάκη από το Athens ST, τον Τζένο Πασχάλη από το Serres ST και τον Τρυπαναγνωστόπουλο Γιώργο από την Patras ST. Η ομάδα διαθέτει υψηλή εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις και στοχεύει σε κατάκτηση κάποιου μεταλλίου.
Ο Γιώργος Πετρουλάκης εκτός από κορυφαίος παίκτης πλέον αποτελεί και ρέκορντμαν συμμετοχών σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα από τους Έλληνες παίκτες:
"Συμμετέχω κάθε χρόνο στα παγκόσμια πρωταθλήματα stratego από το 2013 και χαίρομαι ιδιαίτερα που και φέτος θα συναντήσω τους γνωστούς, αλλά και νέους συναγωνιστές μου για να παίξουμε κορυφαίες, όπως πάντα παρτίδες stratego. Ελπίζω η Ελληνική εθνική ομάδα να καταφέρει να πάρει μία καλή θέση αφού το αγαπημένο μας παιχνίδι έχει πλέον και στην Ελλάδα κατακτήσει αρκετό και αξιόλογο κοινό."

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports