Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η φάλαγγα των χούλιγκανς της Ντιναμό στην Εθνική οδό και στο τρένο για τη Νέα Φιλαδέλφεια - ΒΙΝΤΕΟ

Η φάλαγγα των χούλιγκανς της Ντιναμό στη...

Τη φάλαγγα των Κροατών που κατευθύνονταν παρά την απαγόρευση κατέγραψαν άλλα αυτοκίνητα που κινούνταν στην Εθνική

Σοβαρά ερωτήματα δημιουργεί το βίντεο που δείχνει τους χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να κατεβαίνουν την εθνική οδό προς Αθήνα με δεκάδες αυτοκίνητα προκειμένου να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να συγκρουστούν με οπαδούς της ΑΕΚ, μία ημέρα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League απόψε στις 21:45.

Οδηγοί άλλων αυτοκινήτων καταγράφουν με τρόμο την φάλαγγα των Κροατών χούλιγκανς, κάνοντας λόγο για «μαύρους», ξυρισμένα κεφάλια.

Δείτε την αυτοκινητοπορεία των φίλων της Ντιναμό νωρίς το απόγευμα

Διαβάστε στο sportin.gr

 



Είναι απορίας άξιο πως τόσα αυτοκίνητα που κινούνταν το ένα πίσω από το άλλο δεν έγιναν αντιληπτά ώστε να μπλοκαριστούν σε διόδια η σε κάποιο άλλο σημείο της εθνικής από αστυνομικές δυνάμεις δεδομένης της απαγόρευσης της μετακίνησης οπαδών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στις εθνικές οδούς επιτηρείται από κάμερες παρακολούθησης και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι προφανές ότι πρόκειται για οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην εθνική οδό οι Κροάτες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Εκεί οι Κροάτες και επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια, από όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις