Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος οπαδός από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρο...

Δείτε βιντεο

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας όταν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, με αποτέλεσμα ένας νεαρός να πέσει νεκρός και τουλάχιστον άλλοι 8 να τραυματιστούν.

Ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ έπεσε νεκρός μετά από πολλαπλές μαχαιριές, ενώ οι τραυματίες είναι τέσσερις Έλληνες και τέσσερις Κροάτες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχει ένας ανήλικος με χτύπημα από πέτρα στο κεφάλι.

Οι Αρχές προχώρησαν σε 96 συλλήψεις: οι 88 είναι στη ΓΑΔΑ και οι οκτώ είναι οι τραυματίες που παραμένουν στον Ερυθρό Σταύρο.

Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα 150-200 οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό, έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση της μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε στο sportin.gr

Οι Κροάτες φαίνεται ότι έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, καθώς φτάνοντας στην Αττική Οδό, τα αυτοκίνητά τους σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη, όπου συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια και με τα πόδια κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ – που έπιναν τον καφέ τους μετά την προπόνηση της ομάδας τους – αλλά και σε απλούς πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί αυτοκίνητα αλλά και καταστήματα της περιοχής, ενώ οι Κροάτες έβαλαν φωτιές σε κάδους και ξερά κλαδιά που βρίσκονταν κοντά σε ανοιχτό πάρκινγκ.

Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Άγνωστο είναι εάν τελικά η διοργανώτρια αρχή και η ΕΛΑΣ επιτρέψουν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις