Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: "Πήγαινε να μαζέψεις κανένα σκυλάκι" - Η έκφραση στο δημοτικό συμβούλιο που απαξίωσε τους φιλόζωους

Αιγιάλεια: "Πήγαινε να μαζέψεις καν...

Ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Αιγιάλειας και προκάλεσε αντιδράσεις

Η έντονη φιλοζωική δράση του δήμου Αιγιαλείας, που τα τελευταία χρόνια αποδεδειγμένα πρωτοπορεί σε ζητήματα που σχετίζονται με την διαχείριση των αδέσποτων ζώων, θίχτηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής και προκάλεσε εντάσεις.

Στη διάρκεια συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο στις αρχές του Αυγούστου, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του δήμου Αιγιάλειας κ. Μαρινόπουλος, απευθύνθηκε με ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο στον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Γιώργο Φραγκονικολόπουλο με την απαξιωτική φράση "Πήγαινε να μαζέψεις κανένα σκυλάκι"...

Η φράση αυτή με δεδομένη και την δραστηριοποίηση του δήμου, και ειδικά του κ. Φραγκονικολόπουλου, ο οποίος έχει επιδείξει ιδιαίτερα σημαντικό έργο σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό σύλλογο Αιγιάλειας "Τα Φιλαράκια" προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού όπως αναφέρει και ο σύλλογος "δεν μπορεί να απαξιώνει έτσι το έργο και τις προσπάθειες διαχείρισης των αδέσποτων που έχουν κάνει ο κ. Φραγκονικολόπουλος και η πρώτη μέχρι τώρα δημοτιή αρχή που έχει αντιμετωπίσει σοβαρά το μεγάλο πρόβλημα διαχείρισης των αδέσποτων".

Όπως επισημαίνει ο σύλλογος, ο κ. Μαρινόπουλος με τα λεγόμενά του προσβάλει κυρίως όλους τους δημότες που αντιμετωπίζουν στο δρόμο τα αδέσποτα ενώ ταυτόχρονα απαξιώνει τις προσπάθειες που κάνει η Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Εσωτερικών για τη Διαχείριση των Αδέσποτων μέσω των Δήμων , των Φιλοζωικών Συλλόγων και των εθελοντών όλης της χώρας.

Θα θέλαμε λοιπόν, να ζητήσουμε την τοποθέτηση του ιδίου αλλά και του κ. Σπηλιώπουλου, στον συνδυασμό του οποίου βρίσκεται ο κ. Μαρινόπουλος, καθώς η θέση του ουδόλως προάγει τον πολιτισμό και σύντομα θα ζητήσει την ψήφο μας".

 

Η πλήρης ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας "Τα Φιλαράκια"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις