Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χανιά: Το DNA δίνει απαντήσεις για το διαμελισμένο πτώμα

Χανιά: Το DNA δίνει απαντήσεις για το δι...

Που στρέφονται οι υποψίες

Στην αναζήτηση του βασικού υπόπτου για την αποτρόπαια δολοφονία που αναστάτωσε την Κρήτη τις τελευταίες ημέρες, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Πρόκειται για την υπόθεση με το τεμαχισμένο πτώμα που ανακάλυψαν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης Χανίων, στις 18 Ιουλίου. 

Ακολουθώντας την διαδρομή των απορριμματοφόρων και το υλικό που συλλέχθηκε από κάμερες σε διάφορα σημεία της Κρήτης, οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στο Ρέθυμνο και στην κοινότητα των αλλοδαπών που ζουν στην περιοχή. Μετά την ταυτοποίηση του θύματος, πακιστανικής καταγωγής, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου διέμενε στο Ρέθυμνο και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό στυγερού εγκλήματος, καθώς στον χώρο υπήρχαν πολλές κηλίδες αίματος καθώς και ένας ματωμένος μπαλτάς.

 Οι υποψίες για τον δράστη της δολοφονίας στρέφονται στον συγκάτοικο του Πακιστανού, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, ο οποίος εδώ και περίπου ένα μήνα δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και πιθανολογείται πως ίσως έχει φύγει και από την Κρήτη. Ωστόσο, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία του και ήδη η έρευνα έχει διευρυνθεί για τον εντοπισμό του.

Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης θα παίξουν τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA που έχουν λάβει οι αρχές τόσο από το θύμα όσο και από τον χώρο του εγκλήματος ενώ οι απαντήσεις αναμένονται άμεσα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, ώστε να γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις