Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Διάκριση για τον Πατρινό Γιάννη Μητρόπουλο στο μήκος

Διάκριση για τον Πατρινό Γιάννη Μητρόπου...

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα της Διεθνούς συνάντησης Ελλάδα-Κύπρος

Μια πλούσια αγωνιστική ημέρα ήταν η πρώτη στη διεθνή συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος που διεξάγεται στο στάδιο της Λευκωσίας με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να έχουν μια ακόμη ευκαιρία για δράση.

Η σφυροβολία ήταν αυτή που άνοιξε το απογευματινό πρόγραμμα με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να σημειώνουν καλές επιδόσεις.

Στο μήκος των ανδρών πρώτος ήταν ο Κώστας Καϊμακάμης με 6,78 μ. (0,5), με τον Λουκά Πέρο (Κύπρος) να είναι δεύτερος με 6,59 μ. (1,0) και τον Πατρινό Γιάννη Μάριο Μητρόπουλο του Αρίωνα να ακολουθεί με 6,51 μ. (0,2).
Ο Απόστολος Τζαμτζής ήταν νικητής στη σφυροβολία σημειώνοντας για πρώτη φορά βολή πάνω από τα 70 μέτρα. Ο 16χρονος αθλητής είχε καλύτερη βολή στα 70,97 μ. βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ που ήταν στα 68,83 μ. και το είχε σημειώσει πριν από έναν μήνα στην Πάτρα.

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Χρήστος Μπίζιος με καλύτερη βολή στα 62,26 μ., ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Κύπριος Κυριάκος Καϊττάνης με 59,30 μέτρα.
Η Σοφία Κοντογιάννη συνέχισε τις καλές εμφανίσεις μέσα στην καλοκαιρινή σεζόν. Η 15χρονη αθλήτρια ήταν αυτή που τερμάτισε πρώτη στα 100 μ. σε 12.13 (0,9) με την Παναγιώτα Αθανασοπούλου να ακολουθεί με 12.30 και την Αντριάνα Σπυροπούλου να είναι τρίτη με 12.32.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports