Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ελλάδα στις φλόγες και ο Πατούλης χόρευε ζεϊμπέκικο - Το βίντεο που προκάλεσε οργή

Η Ελλάδα στις φλόγες και ο Πατούλης χόρε...

Ενόχληση και αμηχανία στη ΝΔ. - Ζήτησε συγγνώμη μετά τις σφοδρές αντιδράσεις

Η χθεσινή ήταν η δωδέκατη ημέρα που οι πυρκαγιές κατέκαιγαν τα πάντα στο πέρασμά τους σε όλη τη χώρα.

Εκατοντάδες καμένα στρέμματα, ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή και κυρίως, ανθρώπινες απώλειες, μεταξύ των οποίων και οι δύο πιλότοι του Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο.

Τις οποίες φαίνεται να μην υπολόγισε ιδιαίτερα ο Γιώργος Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης Αττικής παρεβρέθη σε Gala για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο Μέγαρο, ωστόσο δεν έμεινε μόνο στη φυσική παρουσία.

Ενώ η χώρα καιγόταν, ο κ. Πατούλης χόρευε ζεϊμπέκικο και μάλιστα, σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ακούγονται τα μπράβο του κόσμου στον περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενόχληση και μεγάλη αμηχανία στο Μαξίμου για το συμβάν αυτό, ενόψει μάλιστα και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

"Ήταν μια κακιά στιγμή για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη"
Μετά τις σφοδρότατες αντιδράσεις που προκάλεσε το παραπάνω περιστατικό, ο Γιώργος Πατούλης έσπευσε να απολογηθεί, με παρέμβαση που πραγματοποίησε στον Alpha.

"Χθες πράγματι παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση των γυναικών της ομογένειας που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο προς τιμή τους. Προς το τέλος της εκδήλωσης και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχτώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους την ώρα που έβγαινα, στην κυριολεξία.

Ήταν μια κακιά στιγμή για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα και έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι, αλλά και να διορθώνω τα λάθη μου.

Χθες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα", δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις