Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από Υπουργ...

Στη θέση του ο Γιάννης Οικονόμου

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη και στη θέση του τοποθετείται ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς όπως αναφέρεται λόγους, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ωστόσο φαίνεται πως ο πραγματικός λόγος όμως της παραίτησης Μηταράκη ήταν το γεγονός πως, ενώ μαίνονται οι καταστροφικές φωτιές σε όλη τη χώρα, στις οποιες συνδράμει και η ΕΛΑΣ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εθεάθη στο νησί της Πάτμου για διακοπές και μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής επιβιβάστηκε σε σκάφος για θαλάσσια εκδρομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μηταράκης εκλήθη στο Μαξίμου για εξηγήσεις  με τον Κυριάκο Μητσατάκη να του καθιστά σαφές πως  δεν διανοείται την ώρα που η πολιτεία δίνει τόσο δύσκολες μάχες στα πύρινα μέτωπα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να κάνει διακοπές.

Ο κ. Μηταράκης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές διευκόλυνε με την παραίτησή του. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις