Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, τιμά τα 50 χρόνια του Πολυτεχνείου και ανοίγει τα αρχεία του

Το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, τιμά τα 50 χ...

Όλα όσα αποκάλυψε ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας

Τα 50 χρόνια του Πολυτεχνείου θα τιμήσει το Πανεπιστήμιο Πατρών, όπως ανέφερε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρύτανης κ. Χρήστος Μπούρας.

Θα πραγματοποιηθεί όπως είπε μια μεγάλη εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί οι οποίοι είναι εν ζωή και συμμετείχαν ή είχαν ενεργό ρόλο ως μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Πολυτεχνείου. Η δεύτερη κατηγορία αφορά όσους έχουν συγγράψει ένα πόνημα ειδικά για το Πολυτεχνείο στην Πάτρα.

"Με την ευκαιρία του γεγονότος, οι πανεπιστημιακές εκδόσεις του Πανεπιστημίου Πατρών θα εκδώσουν ένα βιβλίο που είχε εκδώσει παλιά η Περιφέρεια και το οποίο έχει γράψει ο Δημήτρης Κοσμόπουλος. Το βιβλίο, το οποίο έχει εξαντληθεί, θα επανεκδοθεί επικαιροποιημένο με νέα στοιχεία και φωτογραφίες.

Ταυτόχρονα το Πανεπιστήμιο θα οργανώσει και θα ανοίξει για πρώτη φορά το Αρχείο του Πανεπιστημίου Πατρών σε σχέση με εκείνη την περίοδο έτσι ώστε από 15, έως 17 Νοεμβρίου να λειτουργεί στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου μια έκθεση στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και υλικό από άλλους φορείς και την ΕΡΤ. Η έκθεση θα είναι επισκέψιμοι για μαθητές φοιτητές και πολίτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις