Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 3 Αυγούστου στις Ελληνικές αίθουσες η περιπέτεια με τον Τζέισον Στέιθαμ, «Meg 2: Η Τάφρος»

Στις 3 Αυγούστου στις Ελληνικές αίθουσες...

Το 1ο φιλμ "The Meg" το 2018 που είχε προβληθεί & στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε είχε γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία

Στις 3 Αυγούστου 2023 σε διανομή της Τanweer, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της στη Βόρεια Αμερική, βγαίνει στη χώρα μας η περιπέτεια «Meg 2: The Trench  - Η Τάφρος» σε σκηνοθεσία του 51χρονου Βρετανού δημιουργού Ben Wheatley με τον σταρ Τζέισον Στέιθαμ και πάλι όπως και στο 1ο "The Meg" που είχε σκηνοθετήσει ο Jon Turteltaub και είχε κάνει μεγάλη εμπορική επιτυχία με 530 εκατ. δολάρια διεθνείς εισπράξεις.

Το σενάριο στη νέα ταινία είναι του Ντιν Τζοργκάρις και των Τζον Χόμπερ, Έρικ Χόμπερ.

Σκηνοθεσία: Μπεν Γουίτλι.

Πρωταγωνιστούν οι: Τζέισον Στέιθαμ, Γου Τζινγκ, Σοφία Kάι, Πέιτζ Κένεντι, Σέρχιο Περίς Μεντσέτα, Σκάιλερ Σάμιουελς, Κλιφ Κέρτις.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Χάρις Ζαμπαρλούκος.

Σκηνογραφία: Κρις Λόου.

Κοστούμια: Λίντζι Πιού.

Μοντάζ: Τζόναθαν Έιμος και μουσική: Χάρι Γκρέγκσον-Γουίλιαμς.

Διάρκεια: 1 ώρα και 56 λεπτά.

Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμαστείτε για ένα σαρωτικό κύμα αδρεναλίνης, το «Meg 2: Η Τάφρος», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου για την συγκεκριμένη ταινία που αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Μια καταιγιστική περιπέτεια που έρχεται για να ξεπεράσει το μπλοκμπάστερ του 2018 και να μεταφέρει τη δράση σε τρομερά ύψη και σε ακόμα πιο τρομερά βάθη, με πολλούς γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και όχι μόνο!

Στην πολυαναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού, πρωταγωνιστεί ο Τζέισον Στέιθαμ με συμπρωταγωνιστή τον κορυφαίο σταρ της δράσης Γου Τζινγκ. Οι ακάθεκτοι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρα πλάσματα σε μία θηριώδη περιπέτεια αγωνίας, γεμάτη από απίστευτα εφέ και συναρπαστικές σκηνές δράσης.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Σοφία Κάι (The Meg), Πέιτζ Κένεντι (The Meg), Σέρχιο Περίς Μεντσέτα (Ράμπο: Το τελευταίο αίμα), Σκάιλερ Σάμιουελς (TheGifted) και ο Κλιφ Κέρτις (franchise Avatar).

Την ταινία υπογράφει σκηνοθετικά ο Μπεν Γουίτλι (In the Earth, Φωτιά στις κάνες μας).

Την παραγωγή ανέλαβαν οι Λορέντζο ντι Μποναβεντούρα (The Meg, Bumblebee) και Μπελ Άιβερι (The Meg, Πριν ο διάβολος καταλάβει ότι πέθανες). Ο Τζέισον Στέιθαμ εκτός του ότι πρωταγωνιστεί είναι και εκ των εκτελεστικών παραγωγών.

Ο Ελληνικής καταγωγής Χάρις Ζαμπαρλούκος (Belfast, Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές) ήταν στη διεύθυνση φωτογραφίας του φιλμ.

Υπεύθυνος για τα εφέ είναι ο Πιτ Μπεμπ (Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται, Inception) και ενδυματολόγος η Λίντζι Πιού (The Matrix Resurrections, Κρύπτον). Τη μουσική της ταινίας συνέθεσε ο Χάρι Γκρέγκσον-Γουίλιαμς (The Meg, Η διάσωση).

Σύνοψη

Τα μέλη μιας παράτολμης ερευνητικής ομάδας βουτάνε στα βαθύτερα σημεία του ωκεανού και καταλήγουν να παλεύουν για τη ζωή τους όταν πέσουν πάνω σε μία επικίνδυνη αποστολή εξόρυξης. Σε έναν εφιαλτικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, οι ήρωες μάχονται ενάντια σε γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και στον αδίστακτο ανθρώπινο παράγοντα που καταστρέφει το περιβάλλον. Αν θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να σκέφτονται και να κολυμπούν πιο γρήγορα από τους αμείλικτους θηρευτές τους!

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture