Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ο Timothée Chalamet μεταμορφώνεται σε νεαρό Willy Wonka

Ο Timothée Chalamet μεταμορφώνεται σε νε...

Η Warner Bros. παρουσίασε το επίσημο τρέιλερ της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας με τον Timothée Chalamet στον ρόλο του εκκεντρικού σοκολατοποιού που ξεπήδησε από τη φαντασία του παραμυθά Roald Dahl.

Η Warner Bros. παρουσίασε το επίσημο τρέιλερ της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας Wonka, με τον Chalamet στον ρόλο του εκκεντρικού σοκολατοποιού που ξεπήδησε από τη φαντασία του παραμυθά Roald Dahl.

Η νέα ταινία φαντασίας παρακολουθεί τις περιπέτειες του νεαρού Willy Wonka προτού γίνει ένας μύθος, όπως το πώς γνώρισε τους Oompa-Loompas ή το πώς κατάφερε να αντιμετωπίσει στην αρχή της καριέρας του ένα καρτέλ σοκολάτας που προσπάθησε να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνον και την τέχνη του. Το prequel ουσιαστικά αφηγείται «το ζωντανό μυθικό ξεκίνημα του ευφάνταστου νεαρού εφευρέτη πριν γίνει ο διάσημος Μότσαρτ της σοκολάτας», σύμφωνα με τη Warner Bros.

Μαζί με τον Chalamet, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Olivia Colman, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, Matthew Baynton, Matt Lucas, Rowan Atkinson, Jim Carter, Natasha Rothwell, Simon Farnaby, Paterson Joseph, Tom Davis, Rakhee Thakrar, Justin Edwards, Colin O’Brien, Ellie White, Freya Parker και Kobna Holdbrook-Smith.

Τη σκηνοθεσία του Wonka υπογράφει ο Paul King, σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Simon Farnaby. Τον Απρίλιο, η Warner Bros αποκάλυψε νέο υλικό από την ταινία στην παρουσίασή της στο CinemaCon. Εκεί ήταν που ο Chalamet αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας κολύμπησε πράγματι σε μια πισίνα από λιωμένη σοκολάτα.

Ο φανταστικός χαρακτήρας του Willy Wonka έκανε το ντεμπούτο του στο παιδικό μυθιστόρημα του Dahl το 1964 «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας», το οποίο ακολουθεί τον Charlie Bucket, ένα φτωχό αγόρι που κερδίζει ένα χρυσό εισιτήριο για μια ξενάγηση στο διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας του Wonka. Στις κινηματογραφικές διασκευές περιλαμβάνονται το «Ο Willy Wonka και το εργοστάσιο σοκολάτας» του 1971, με τον Gene Wilder στον ρόλο του Wonka, και η ταινία του Tim Burton το 2005 με τον Johnny Depp στον εμβληματικό ρόλο.

Η ταινία Wonka θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View