Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Προμηθέας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας 2023/24

Προμηθέας: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια δια...

Αναλυτικά οι τιμές ανά διάζωμα

Ο Προμηθέας Πάτρας συγκαταλέγεται πλέον στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας να επιδείξει σπουδαίες επιτυχίες στις εγχώριες, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, έχει επενδύσει στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, με πολλούς αθλητές της Ακαδημίας του να στελεχώνουν πλέον την πρώτη ομάδα, καθώς και τις Εθνικές Ομάδες. Όλα αυτά καλλιεργώντας, πρεσβεύοντας και αναδεικνύοντας ως βασικές αρχές τον σεβασμό στον αντίπαλο, την αγωνιστικότητα, το πάθος και την δημιουργία. Για αυτούς τους λόγους στεκόμαστε περήφανα στο πλευρό του Προμηθέα και προμηθευόμαστε το δικό μας εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023/24!

Εξασφαλίζουμε θέση στην κερκίδα του «Δ. Τόφαλος» και στηρίζουμε την ομάδα μας να φτάσει ακόμα πιο ψηλά!
Από χθες Τρίτη 25 Ιουλίου, και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι 6 Αυγούστου, οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας του Προμηθέα θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες τους σε νέες μειωμένες τιμές σε σχέση με πέρυσι. Ακολούθως, από τις 7 Αυγούστου όλες οι θέσεις θα ελευθερωθούν και θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας προς όλους τους ενδιαφερόμενους επιλέγοντας το πακέτο που τους ταιριάζει.
Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος) Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00 και Σάββατο 10:00 με 14:00 καθώς και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster όλο το 24ωρο (με επιβάρυνση 3€).

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports