Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Chiara Ferragni: Έκανε το τέλειο χτένισμα για το καλοκαίρι και ξέρουμε πώς θα το πετύχεις

Chiara Ferragni: Έκανε το τέλειο χτένισμ...

Do it like Chiara!

Η Chiara Ferragni βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Μυκόνου για το bachelorrete party της αδερφής της, Francesca και, όπως ήταν αναμενόμενο, μας χάρισε για ακόμα μια φορές μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις.

Φυσικά, όλες εμείς οι beauty addict δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια που αφορούσε στα hair & makeup looks της και έτσι απομονώσαμε και το πιο hot χτένισμα το καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, η Chiara Ferragni σε μια από τις εμφανίσεις που έκανε στο νησί των ανέμων επέλεξε να υιοθετήσει το wet hair-look και έτσι μας επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι το εν λόγω χτένισμα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε για τα χτενίσματα του καλοκαιριού.

Step by step η δημιουργία του τέλειου slick wet hair-look

Ενώ αυτό το χτένισμα το είδαμε να πρωταγωνιστεί έντονα σε αμέτρητα catwalks και σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, το να επιλέξουμε ένα wet hair-look με λιτά μαλλιά και χωρίστρα στο πλάι, όπως έκανε η Chiara Ferragni, φαίνεται ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Πώς θα πετύχουμε την τέλεια εκδοχή του συγκεκριμένου χτενίσματος; Τα βήματα είναι απλά!

Είτε έχουμε πιο κοντά, είτε πιο μακριά μαλλιά, ξεκινάμε πάντα από το ίδιο step: Αφού βρέξουμε τα μαλλιά μας, ταμπονάρουμε με μια πετσέτα, για να απορροφήσουμε την περίσσια ποσότητα υγρασίας, και απλώνουμε μια μους για styling στις ρίζες ή ακόμα καλύτερα ένα τζελ μεγάλης διάρκειας, που μόλις στεγνώσει θα δώσει το εφέ γυαλάδα στα μαλλιά μας. Στη συνέχεια το απλώνουμε με τα χέρια μας γενναιόδωρα στο μπροστινό μέρος αλλά και στο εσωτερικό των μαλλιών. Σε αυτό το σημείο, δουλεύουμε τα μαλλιά δημιουργώντας το στυλ που θέλουμε: η Chiara Ferragni για παράδειγμα δημιούργησε χωρίστρα στο πλάι. Διαφορετικά, σε αυτό το step μπορούμε να χτενίσουμε τα μαλλιά μας προς τα πίσω. Τελευταίο βήμα; Μόλις τους δώσουμε την κίνηση που θέλουμε, στεγνώνουμε τα μαλλιά μας με το πιστολάκι και ψεκάζουμε με λακ για λάμψη και κράτημα.

Cover photo:SplashNews.com

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View